19/04/2024 - 17:18
Més

    Traslladar el saló de plenaris evitarà gastar 150.000 euros en una remodelació de l’actual

    Altres notícies

    Jorge Rodríguez recorda que la mesura ja es va aprovar esta legislatura i lamenta que Lina Insa “no s’entere del que s’acorda a les sessions”

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha eixit al pas de les recents acusacions realitzades per la portaveu del grup municipal del PP, Lina Insa en referència a una suposada remodelació del saló de plens i una també suposada delegació de la presidència del Consell Econòmic i Social.

    L’alcalde ha afirmat taxativament que ambdues coses “son totalment falses”, manifestant que “s’entén que com al PP, si no cobren no treballen, ara Lina Insa treballa poc, però el que no s’entén és que no sàpia el que acordem al plenari, ja que a la primera sessió que es va fer vam acordar traslladar el saló de sessions a un lloc accesible per a tot el món”. Com que remodelar el saló de plens tindria un cost estimat de 150.000 euros, el que està plantejant-se, segons apunta l’alcalde, es traslladar-lo, “que es una actuació que s’adaptaria perfectament al pla d’estalvi del nou govern municipal”.

    Respecte a la remodelació del saló de plens a la que es va fer referència als últims dies des del Partit Popular, Jorge Rodríguez s’ha preguntat “si Lina Insa s’ha llegit els estatuts, perquè en cas contrari sabria que el que diu no pot fer-se, no es pot cedir la presidència del Consell Econòmic i Social a un assessor”.

    L’alcalde ha demanat que abans de parlar es diferencie entre opinions i fets, perquè estos s’han de contrastar, i ha assenyalat que “després de quasi 20 anys enganyant a la gent, seria moment de que Lina Insa demane disculpes, i que el seu partit actúe i decidisca si volen que continue en el partit o no. És trist  tenir una oposició tan feble, perquè el paper de l’oposició es fonamental en una democràcia, ja que és qui ha de fiscalitzar l’acció del govern. Però en el cas del PP d’Ontinyent sembla que en fiscalitzar-se ells internament ja tenen massa feina”.
    Ir a descargar

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -