La regidoria d’Educació organitza la segona edició de l’Escola de Pares i Mares d’Ontinyent

0

La presentació serà el proper dijous al Centre Cultural Caixa Ontinyent

La regidoria d’educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, amb la col.laboració del Gabinet Psicopedagògic Municipal, ha organitzat per segon any consecutiu una Escola de Pares i Mares a la ciutat. Segons explicava el regidor d’educació, Pepe Pla, “els objectius van a seguir sent els mateixos: fer més fàcil la relació amb els fills, orientar en les tècniques o eines més adequades per a cada problema o situació, i tenir a l’abast la resposta a molts dubtes relacionats amb l’educació dels xiquets i xiquetes”.

El curs va destinat a pares i mares d’infants i joves de 0 a 16 anys, tindrà lloc a les instal.lacions de l’IES Jaume I, constant de 7 sessions al llarg del curs 2011/2012. Els assistents es repartiran en dos grups, un de pares i mares de xiquets i xiquetes de 0 a 7 anys, que acudiran un dijous al mes en horari de 18:00 a 19:30 hores; i un segon grup de pares i mares de menors de 8 a 16 anys, que també hauran d’acudir un dijous de cada mes, de 19:30 a 21:00 hores. Els cursos seran impartits pels psicòlegs Mª Jesús Herrero Sanroque i Alejandro Soriano Micó, i el període de matrícula serà del 10 al 15 de novembre, abonant-se els 10 euros que costa el curs el primer dia de classe, una aportació amb la qual es fa front al cost del material i els apunts que es faciliten.

Les places són limitades a 60 persones per grup, i es cobriran per ordre d’inscripció, motiu pel qual Pepe Pla animava als pares i mares a acudir a la presentació que tindrà lloc el proper dijous dia 10 de novembre, a les 19:30, al Centre Cultural Caixa Ontinyent: “s’espera que la demanda siga elevada, pel que els interessats no deuen perdre temps i si es possible acudir a l’acte de dijous que ve”, destaca el regidor. Eixe dia ja es podran presentar les fitxes d’inscripció, que després també podran lliurar-se al Departament Municipal d’Educació o als psicòlegs dels centres d’infantil i primària de la localitat.

En paraules del regidor “es tracta d’una iniciativa que de forma responsable i amena ens permetrà entendre i ajudar més i millor als nostres fills i filles. Des del Govern Municipal i la regidoría d’Educació entenem que els i les joves han d’estar el millor preparats possible per fer front al futur, i això passa no sols per formar-los a ells directament sinó també per ajudar als seus pares, mares i tutors en aquest repte”