Els representants de les biblioteques i agències de lectura de Bocairent, Agullent, Alfarrasí, Llutxent Quatretonda, Benigànim, La Pobla del Duc, l’Olleria, Ontinyent, Aielo de Malferit, Montaverner i Castelló de Rugat es van reunir convocats pel departament de Cultura de la Mancomunitat per tal de coordinar-se i plantejar campanyes conjuntes.

La cita, a Castelló de Rugat, va servir per a conéixer les noves instal·lacions de la biblioteca municipal a les Escoles Velles on la primera tinent d’alcalde, Macarena Copoví, va exercir d’amfitriona del conseller de Cultura de la Mancomunitat, Fede Vidal, i els 12 bibliotecaris assistents. Com assenyala Vidal, «La pràctica i l’experiència de cada poble ajuda a enriquir als altres alhora que enfortix la proposta cultural de la Vall d’Albaida», una tasca a la qual contribuix la Mancomunitat mitjançant la coordinació i l’optimització de recursos i elements de difusió.

La reunió forma part dels contactes periòdics entre els professionals dels servicis bibliotecaris de la Vall d’Albaida per conéixer les activitats que preveu cada biblioteca de la comarca per tal de valorar i compartir les experiències programades, així com estudiar i dissenyar campanyes conjuntes. Igualment es va plantejar la necessitat de disposar d’una base de documentació de recursos bibliotecaris per tindre a disposició dels servei bibliotecaris municipals d’informació documentada que els puga servir en les seues programacions d’activitats.

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida