17/04/2024 - 0:07
Més

    Bocairent i Albaida acompanyaran a Rodríguez en la nova executiva del PSPV-PSOE

    Altres notícies

    L’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, i la tinent alcalde d’Albaida, Eva Tormo, serán el president i la vice-secretària de la nova executiva del PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida que dirigirà amb tota probabilitat l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez. Junt a aquestos noms, acompanyaran Jorge Rodríguez en la direcció de la comarca l’alcalde del Palomar, Jordi Vila, i la tinent alcalde d’Ontinyent, Rebeca Torró, en la secretaria d’Organització i Política Municipal, respectivament.

    L’organigrama de la reconstituïda agrupació comarcal de la Vall d’Albaida, l’elecció de la qual està prevista per al divendres, 29 de juny, queda així completat desprès que el passat dijous l’alcalde d’Ontinyent acceptès l’oferiment de la majoria d’alcaldes i portaveus socialistes de la Vall d’Albaida perquè lidere els socialistes d’una comarca on el PSPV-PSOE va obtindre uns grans resultats en les municipals de l’any passat. Val a dir que els socialistes recuperaren Ontinyent i mantingueren alcaldies significatives com Bocairent o el Palomar, a més de entrar al govern d’Albaida amb Compromís.

    La candidatura de Jorge Rodríguez, qui a més és secretari d’Indústria en l’executiva de Ximo Puig, es més que probable que siga l’única que es presente al congrés comarcal, atès que esta setmana va ser aval.lada públicament, com va avançar Levante-EMV, pels alcaldes i portaveus més significatius. En cas de confirmar-se, es tractarà de la primera vegada que el PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida esta liderat per un alcalde d’Ontinyent, malgrat que aquesta ciutat, capital de la comarca, ha estat governada pels socialistes durant 27 dels 33 anys d’ajuntaments democràtics.

    Jorge Rodríguez va avançar esta setmana que “els nostres veïns i veïnes estan desitjant que els socialistes els donem motius per a tornar a confiar majoritàriament en nosaltres” després del “fracàs i l’engany massiu”, va dir, que han suposat tots estos anys de “governs insolidaris i lesius per a l’interès general que ha perpetrat el Partit Popular”. Jorge Rodríguez va acusar el PP de “no preocupar-se gens de la nostra agricultura, i ha permès que la nostra indústria tradicional se n’anès a pique sense moure un dit, i que ha dedicat els nostres impostos a malgastar-los ens Fórmula 1, terres mítiques i grans obres, quan no han acabat en les butxaques dels corruptes més indecents i carotes”, va afegir el també secretari d’Indústria del PSPV-PSOE.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -