24/04/2024 - 4:42
Més

  La Universitat de Majors a Ontinyent duplica els seus grups per donar resposta a la demanda de l’alumnat

  Altres notícies

  No s’exclourà a cap de  les 140 persones majors de 50 anys que  s’havien preinscrit

  D’esprés d’estudiar la posibilitat d’ampliar les plaçes de “Unimajors” l’alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Universitària de La Vall d’Albaida, Jorge Rodríguez, ha confirmat que les 140 persones majors de 50 anys que havien formalitzat la seua preinscripció per a la Universitat de Majors d’Ontinyent, podran participar a la iniciativa en el curs 2012-2013. D’aquesta manera es duplica la previsió inicial, que establia la creació d’un grup de 70 alumnes per al primer curs de “Unimajors”, oferta formativa que s’impartirà al Campus Universitari de l’antic col·legi Lluis Vives, impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent amb el suport de la Universitat de València.

  Jorge Rodríguez ha valorat molt positivament la massiva resposta de l’alumnat, destacant que “s’havia de fer l’esforç organitzatiu necessari per correspondre a aquest interès i fer possible que tots i totes tinguen l’oportunitat de participar”.

  L’oferta formativa de la Universitat dels Majors dona l’oportunitat als i les majors de 50 anys d’obtindre una formació interdisciplinar al llarg de tres cursos acadèmics en matèries molt diverses, com ara psicologia, economia, salut, música, biologia, patrimoni històric, sociologia o literatura. Esta oferta formativa es complementa amb excursions relacionades amb les matèries impartides a les aules i guiades pels professors, així com conferències que donen pas a debats amb els quals afavorir una formació integral. El de 2012-2013 serà el primer curs d’un cicle de tres anys després del qual l’alumnat rebrà un diploma sènior de la Universitat de València.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -