728x90px covid-aj-onti-01
dav

El regidor de consum d’Ontinyent crida a la calma i demana responsabilitat en la compra de productes

Aquest divendres s’ha llançat una crida a la calma i la responsabilitat per part del regidor de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Nico Calabuig, en relació amb les possibles compres massives de productes per la situació del COVID-19.

Calabuig es posava en contacte aquest dijous de vesprada amb la Directora General de Consum de la Generalitat Valenciana, Rosanna Seguí, per conéixer de primera mà la informació disponible a escala autonòmica en matèria de consum. Aquest mateix matí ha continuat el contacte directe amb Seguí, per actuar de forma coordinada, amb l’objectiu de cridar a la responsabilitat i traslladar a la ciutadania d’Ontinyent la informació necessària per afrontar la situació actual.

El regidor de Consum ha explicat que “tal com ens ha traslladat la Directora General de Consum, l’abastiment de productes bàsics està garantit. Així ho manifesten també altres organismes, institucions i fins i tot les principals cadenes de supermercats”. L’edil ha demanat a la ciutadania “que seguisca les recomanacions de la Generalitat, també en matèria de consum”.

Calabuig ha incidit en la importància de “mantindre una actitud responsable i evitar situacions extremes, compres massives o altres comportaments que puguen contribuir a un clima d’alarma innecessari, que descontrole per complet el normal desenvolupament de les compres. Com que a hores d’ara no existeix un problema de desabastiment de productes bàsics, hem de col·laborar entre totes i tots per a deixar de banda l’alarmisme i les compres impulsives injustificades que puguen crear col·lapses innecessaris”.

Així mateix, el regidor ha recordat que “cal seguir les indicacions que les autoritats estan establint respecte al COVID-19, en allò relatiu a reunions de persones. Sempre que siga possible, és recomanable estar a casa i aplicar de forma constant les mesures d’higiene i prevenció”.

Per últim, Nico Calabuig ha assenyalat que “des del primer moment, tota la Corporació Municipal estem treballant per donar una resposta conjunta i unitària a aquesta crisi, i volem remarcar, una vegada més, la importància de complir amb les mesures i recomanacions anunciades per l’alcalde aquest dijous”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’exercit de terra revisa les infraestructures crítiques de la ciutat

L’Exèrcit de Terra ha desplegat aquest dimarts un destacament de 7 vehicles i diversos efectius …