Una nova vorera connectarà la Plaça Major amb l’Avinguda Comte de Torrefiel d’Ontinyent

L’actuació al Carrer del Regall millorarà la seguretat dels vianants, que havien d’envair un pàrking

Manuel Cuesta destaca la millora per al trànsit peatonal en una zona que comunica els jutjats i l’ajuntament

Una nova vorera al Carrer del Regall d’Ontinyent connectarà la Plaça Major amb l’Avinguda Comte de Torrefiel, millorant la seguretat dels vianants d’esta zona adjacent als jutjats i l’Ajuntament d’Ontinyent. El regidor d’obres,  Manuel Cuesta, explicava que el Carrer del Regall fins ara sols contava amb una vorera en la part de l’accés al museu MAOVA, “de manera que els veïns que, per exemple, anaren a peu des del Carrer Major als jutjats, o des del barri del Llombo a l’Ajuntament per Torrefiel, havien de creuar la carretera, o ve envair el pàrking que hi ha en esta zona, amb la incomoditat i inseguretat que açò comporta”, explicava.

Ara, amb esta actuació coordinada per la Regidoria d’Obres, s’ha creat un tram de prop de 40 metres lineals de vorera, amb rajola de ciment hidràulica a tot el tram excepte al que servirà d’accés als vehicles al pàrking, que s’ha fet amb un material de major resistència com és la llamborda de formigó. L’amplària del tram és variable, i va des dels 3 metres de la part que dona a la Plaça Major als 8 metres de la que connecta amb l’Avinguda Comte de Torrefiel, donant continuïtat a la vorera ja existent front als jutjats. Els accessos a les voreres s’han rebaixat, per tal de facilitar el pas de persones amb mobilitat reduïda.

Amb esta actuació, explicava Manuel Cuesta, també s’aconsegueix continuar amb la millora estètica d’aquesta zona, a la qual s’han realitzat als últims mesos altres millores als aparcaments i els seus voltants, eliminant clots, anivellant el terreny, reparant un mur de contenció i habilitant una barana de ferro al lloc on hi havia unes plaques d’obra de grans dimensions des de feia més d’una dècada. “Però sobretot”, assenyala el regidor, “el primer i més important que volíem amb esta actuació és que els vianants puguen circular en millors condicions i amb més seguretat per esta via”, concloïa Manuel Cuesta.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Bruja Avería i els Electroduendes aterren en Albaida

El llegat del creador de marionetes tan famoses com les de la Bola de Cristal, …