Una delegació empresarial colombiana visita l’Ajuntament d’Ontinyent

Una delegació empresarial colombiana visitava ahir l’Ajuntament d’Ontinyent, on es reunia amb l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez. Es tracta d’un encontre organitzat al marc de la visita que estos dies estan realitzant a Espanya un grup d’empresaris que està adquirint tecnologia a empreses  d’Innovall (Cluster de la Innovació i la Sostenibilitat) per tal de posar en marxa projectes d’instal·lacions de plantes solars al seu país.

A l’encontre amb l’alcalde participaven el Secretari d’Hisenda a la Governació d’Hulia, Luis Eduardo Serrano (càrrec equivalent al Conseller d’Hisenda de la Generalitat); Juan Manuel Turbay , directiu  del banc colombià Occidente-grup Aval ; l’empresari colombià Norman Correa, i el catedratic de la UPV Francisco Morán, acompanyats pel President d’Innovall Rafael Pla i el soci d’Innovall Fernando Pomar, tots dos empresaris ontinyentins que porten ja anys instal·lats empresarialment en Colombia.

En esta visita, es posava   com a mostra dels bons resultats de les sinèrgies i les accions empreses per Innovall-Coeval  amb el recolzament de l’Ajuntament per potenciar la internacionalització de les empreses ontinyentines. Un treball que en aquest cas han servit per crear una marca colombiana a través de la qual es potencia l’exportació de tecnologia ontinyentina, aprofitant els contactes iniciats ja fa diversos anys pels empresaris d’Innovall  a aquest país.

L’alcalde valorava molt positivament “que les empreses locals puguen exportar la seua tecnologia a altres països, un extrem que s’emmarca a les accions que estem duent a terme per fomentar que la nostra siga una ciutat innovadora, i que esta innovació basada en la tecnologia servisca per a crear treball a Ontinyent”, destacava.

Rafael Pla destacava “la importància en aquests moments de la cooperació públic-privada  i la cooperació-fusió de les empreses  al voltant de la innovació  per a guanyar tamany i poder afrontar el mercat internacional i la creació de llocs de feina”. Els empresaris es desplaçaran a diferents instal·lacions solars i realitzaran també una visita a instal·lacions tecnològiques de la Universitat Politècnica de València.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Suspesa la setmana Santa a Ontinyent

Les conseqüències del COVID-19 no paren de deixar-se notar a la ciutat. Després de la …