Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

Un taller sobre idees de negoci a internet reprèn les activitats al “Soterrani de les Idees”

Un taller formatiu sobre anàlisis d’idees de negoci a internet reprendrà aquest divendres la a temporada d’activitats per dinamitzar el “Soterrani de les Idees” l’espai de formació i treball en comú (“coworking”) creat per l’Ajuntament d’Ontinyent per fomentar l’emprendedurisme a la ciutat. Es tracta de tallers formatius organitzats per l’Associació d’Emprenedors Rurals-AER, encarregada de dinamitzar aquest espai, que en esta ocasió tindrà per títol “5 passos per analitzar la teua idea de negoci a internet” i anirà a càrrec de l’empresari Quique Mora, creador de la web www.otropuntodevista.com on analitza, construeix i promociona negocis d’altres empreses a internet.

Al taller d’esta setmana, adreçat a emprenedors i/o empresaris amb un negoci tradicional o una idea de negoci, Mora analitzarà al detall els passos a seguir per a comprendre les possibilitats reals d’una idea de negoci a internet, parlant de la selecció del producte i/o servei, la proposta de valor, l’anàlisi de la competència, les paraules clau i la viabilitat econòmica, comentant el cas dels presents o altres exemples.

La xerrada començarà a les 19:30 hores de divendres 6 de novembre i és totalment gratuïta, sent necessària la inscripció prèvia a l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a l’edifici CREC, o a l’email coworking.sodi@gmail.com

Després d’aquesta activitat, la propera serà la xerrada “Avantatges de treballar en un coworking”, a càrrec de responsables d’altres espais coworkings valencians (divendres 4 de desembre, 12:00 hores).

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …