Un segon enfonsament del terreny obliga a repavimentar l’Avinguda del Tèxtil

L’enfonsament del terreny en un tram de l’Avinguda del Tèxtil d’Ontinyent es la causa per la qual el passat divendres es procedia a realitzar tasques de repavimentació en esta zona. El desnivell que havia ocasionat l’enfonsament a la via estava provocant molèsties als conductors al seu pas per aquest tram, situat a l’altura del Carrer La Trama en sentit cap al casc urbà. El tram pertany a les obres que es van obrir al trànsit de vehicles el passat mes de novembre dins la segona fase d’urbanització de l’Avinguda del Tèxtil, finançades pel Pla d’Inversió Productiva de la Generalitat Valenciana.

Tal com explicava la coordinadora de l’àrea de Territori, Rebeca Torró, “en quant vam detectar aquest problema ens vam posar en contacte amb la Conselleria d’Infrastructures, ja que en tractar-se d’una rectificació de les obres inaugurades només fa uns mesos, l’actuació corre a càrrec del contractista”, exposa la regidora.

Rebeca Torró recorda que “a mitjans de gener ja es va tenir que dur a terme una actuació semblant a l’altura de l’empresa Colortex, i tant en aquell moment com ara l’empresa contractista ha respost amb rapidesa, cosa que els hem d’agrair”, afegeix. Les obres han inclòs el buidament del terreny, la recompactació del mateix i posterior pavimentació amb formigó i aglomerat asfàltic en un tram de 7 metres d’amplària.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …