S’iniciien els tràmits per a la contractació dels 42 desocupats del programa “Avalem Joves”

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat els tràmits amb el SERVEF per a la contractació dels 42 desocupats que participaran enguany a la segona edició del programa “Avalem Joves Plus” del Consell. Aquest programa, dotat amb fons europeus i autonòmics, suposarà subvenció a Ontinyent de 650.000 euros, que l’Ajuntament, com ja va fer en la primera edició, complementarà amb altres 220.300 euros per equiparar els salaris de les persones beneficiàries als de la resta del personal municipal.

El procés de selecció per a aquest programa es farà a través del SERVEF, que serà qui subministre el llistat de candidats/es als diferents llocs de treball. En tots els casos els i les aspirants hauran de ser menors de 30 anys i estar inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Segons els llistats definitius de demanda d’ocupació que s’han remés aquest dilluns des de l’Ajuntament al SERVEF, 31 dels beneficiaris deuran d’estar titulats i ocuparan llocs de feina als diferents departaments de l’Ajuntament, sent necessàries les següents titulacions: 13 CFGS Administració i Finances; 2 CFGS Animació Sociocultural; 2 Grau ADE; 2 Grau Magisteri en Educació Infantil; 1 CFGS desenrotllament d’aplicacions web/ administració de sistemes informàtics; 1 CFGS en disseny gràfic; 1 Grau en Turisme; 1 Grau en Finances i Comptabilitat; 1 Grau en Treball Social; 1 Grau en Dret; 1 Grau en Ciències Polítiques o Sociologia; 1 Grau en Periodisme; 1 Grau en Arquitectura Tècnica; 1 Grau Enginyer Tècnic Industrial (rama electricitat); 1 Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport; i 1 Grau en Pedagogia, psicologia, psicopedagogia o sociologia.

A més a més, es procedirà a la contractació de 11 persones no titulades entre 8 conserges, 2 peons d’obra i 1 ajudant de cementeri. En tots els casos les persones contractades tindran una dedicació de 37’5 hores setmanals durant 12 mesos, rebent una retribució mensual que anirà, segons la funció de la qualificació professional del lloc de treball, dels 1083 als 1627 euros bruts. El procés de selecció tindrà lloc durant les properes setmanes.

http://www.ontinyent.es/sites/default/files/u14/avalem_joves_2018_-_titulacions_i_ocupacions.pdf

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …