Oficina del Servef

S’inicien els tràmits per a la contractació dels beneficiaris del programa “Avalem Joves”

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat els tràmits amb el Servei Valencià d’Ocupació Labora (antic Servef) per a la contractació dels desocupats que participaran enguany a la tercera edició del programa “Avalem Joves” del Consell. Aquest programa, dotat amb fons europeus i autonòmics, suposarà subvenció a Ontinyent per part de la Generalitat, que l’Ajuntament, com ja va fer en les dues primeres edicions, complementarà per equiparar els salaris de les persones beneficiàries als de la resta del personal municipal.

El procés de selecció per a aquest programa es farà a través de Labora, que serà qui subministre el llistat de candidats/es als diferents llocs de treball. Així, les persones interessades hauran d’adreçar-se fins al 15 de juliol a les oficines del Servei Valencià d’Ocupació ubicades al nº 16 de la Travessa de Vicent Gironés Mora, al barri de Sant Rafel. En tots els casos els i les aspirants hauran de ser menors de 30 anys i estar inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Segons els llistats definitius de demanda d’ocupació que s’han remés des de l’Ajuntament a Labora, part dels beneficiaris deuran d’estar titulats i ocuparan llocs de feina als diferents departaments de l’Ajuntament.

En aquest cas seran necessàries les següents titulacions: CFGM Gestió Administrativa; CFGM Instal·lacions elèctriques i automàtiques; CFGS Animació Sociocultural/ Integració Social; CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Web/ Administració de Sistemes Informàtics; CFGS Disseny Gràfic; Grau de Turisme; Grau ADE; Grau de Finances i Comptabilitat; Grau de Treball Social; Grau de Dret; Grau de Gestió i Administració Pública/ Ciències Politiques; Grau en Pedagogía, Psicologia, Psicopedagogia o Sociología; Grau en Magisteri en Educació Infantil; Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport; Grau en Arquitectura Técnica; Grau en Enginyer Tècnic Industrial (rama electricitat); Grau en Ciències Ambientals; i Grau en Enginyeria Forestal i Medi Natural.

A més a més, també es procedirà a la contractació persones no titulades entre conserges, peons d’obra i ajudant de cementeri. Els codis a presentar a Labora per a optar als llocs de Peons d’Obra són 96011029 – 96021013; per optar als llocs de Conserge és el codi 58331022; i per a Ajudant de Cementeri el 96011047. En tots els casos les persones contractades tindran una dedicació de 37’5 hores setmanals durant 12 mesos, rebent una retribució mensual que anirà en funció de la qualificació professional del lloc de treball. El procés de selecció tindrà lloc durant les properes setmanes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …