Renoven 400 metres de cable elèctric al Dos de Maig

El departament d’Enllumenat públic de l’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a renovar 400 metres de cable elèctric del carrer Dos de Maig que es trobava en molt males condicions i provocava incidències, sobretot en època de pluges.

El regidor d’Enllumenat Públic, Paco Penadés, ha manifestat que amb la instal·lació d’aquest nou cable en el carrer Dos de Maig s’atenen les incidències advertides pels veïns de la zona i es millora el servei, ja que el nou cable, a més de presentar unes òptimes condicions i ser de gran qualitat, està protegit per una capa metàl·lica protectora contra els atacs dels rosegadors que tants problemes causa en aquests casos en els quals els cables estan sota terra.

Així mateix, Paco Penadés ha assenyalat que els treballs de substitució del cable s’ha dut a terme en aquesta època de l’any per ser la més idònia per a açò, a més de que a l’hivern i sobretot amb les pluges es comptabilitzava la major part de les queixes per les apagades de llum, deguts al mal estat del cable elèctric d’aquesta zona del barri de San José.

El regidor d’Enllumenat ha agraït als membres del departament el treball realitzat i que el mateix haja causat les menors molèsties als veïns de la zona.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …