22/06/2024 - 21:16
Més

  Agullent inicia avui els “Dimecres a la fresca” amb una sessió gratuïta d’aquagym

  Altres notícies

  Els Dimecres a la Fresca 2016 d’Agullent, una programació d’activitats lúdiques pensada per a públic adult o familiar, arranca hui amb una sessió gratuïta d’aquagym que tindrà lloc a la piscina municipal a partir de les 20 hores.

  Els Dimecres a la Fresca 2016 es perllongaran des del darrer dimecres de juny, fins el dimecres 3 d’agost, quan tindrà lloc una sessió per a adults de contes eròtics de la Mediterrània a càrrec de les narradores Sherezade Bardají i Almudena Francés.

  Des de hui i fins a l’agost, tots els dimecres hi haurà alguna activitat lúdica a Agullent. Dimecres 6 de juliol tindrà lloc una sessió gratuïta de pilates al parc de la Creu, dimecres 13 de juliol un taller per a la confecció d’un mapa d’estreles i la posterior observació dels estels des de l’ermita de Sant Vicent Ferrer, dimecres 20 de juliol un taller de tast de vi blanc al Molí Fariner, dimecres 27de juliol una visita nocturna al barranc de la Font Jordana per a intentar veure ratapenades, i el dimecres 3 d’agost la sessió de contes eròtics de la Mediterrànea. Totes les activitats tenen places limitades i les inscripcions es podran formalitzar a la Casa de la Cultura o a la Ludoteca d’Estiu.

  Els Dimecres a la Fresca estan impulsats per les regidories de Turisme, Medi Ambient i Festes de l’Ajuntament d’Agullent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -