Usuaris i usuàries del Centre Ocupacional elaboren el cartell de festes d’Ontinyent

L’acte de presentació del cartell de festes de Moros i Cristians, que tindrà lloc aquest dissabte, porta novetats: per primera vegada, el disseny ha estat realitzat pels usuaris i usuàries del Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” d’Ontinyent.

Es tracta d’una proposta de la Junta de la Societat de Festers que va comptar des del primer moment amb el suport de l’Ajuntament, i que tant l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, com el President de la Societat de Festers, destacaven com “un bon exemple d’aposta real per afavorir la inclusió social amb fets”. Els més de 80 usuaris i usuàries del centre han pogut formar part d’un projecte que va començar en gener i que culminarà aquest dissabte a les 20:00h a la Plaça Major, amb la seua presentació a la ciutadania d’Ontinyent després de l’acte de la Publicació de Festes.

La coordinadora del Centre Ocupacional, Susi Torró, explicava a l’Alcalde i al President de Festers que l’objectiu d’aquest treball ha sigut “desenvolupar, a través d’un esforç creatiu, les capacitats i aptituds dels membres, per fomentar la total inclusió d’aquestos en la societat” destacava.

Al llarg d’aquest procés apuntava que ha estat clau la tasca realitzada per Maria Àngels Mora, voluntària del centre i professora de dibuix, qui ha guiat i coordinat en tot moment la feina a realitzar. A més, la comunicació directa amb Rafa Torró, director del Museu Fester, ha permès als usuaris i usuàries conèixer de primera mà tot allò que envolta la festa amb la visita de les instal·lacions. Amb tota aquesta ajuda orientativa, “des del Centre Ocupacional de la ciutat s’ha elaborat un cartell ple d’il·lusió i motivació”, exposava Susi Torró.

El Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque”, que ve funcionant des de fa més de vint-i-cinc anys, reuneix persones amb diferents discapacitats psíquiques d’entre 21 i 65 anys. El treball que realitzen de forma manual els ha portat a confeccionar diversos objectes artesanals mitjançant materials reciclats tals com a punts de lectura, o de cerimònia, a més de les targetes de Nadal que habitualment utilitza per felicitar les festes l’Ajuntament d’Ontinyent.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Consum informa que els clients no han de pagar despeses d’higiene i desinfecció en les factures

Aquest dijous, el regidor de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Nico Calabuig, ha informat del contingut …