Nova web de l’Obra Social de Caixa Ontinyent

Obra Social de Caixa Ontinyent ha presentat hui la seua nova web, un espai a través del qual es podran conéixer les activitats que es realitzen, tant en forma d’agenda d’esdeveniments com d’actuacions globals o puntuals de la caixa.

La presentació ha sigut realitzada pel propi personal de l’Obra Social, en un acte en què han estat presents el Cap de Secretaria i Obra Social de Caixa Ontinyent, Vicent Ortiz, el Responsable de l’Obra Social, Roberto Sanz, la Responsable de la seua Administració i Fundacions, Verónica García, i la Responsable de Comunicació, Carmen Chover.

Vicent Ortiz ha destacat que el contingut de la web arreplega l’amplitud, la diversitat i la intensitat de les actuacions socials de Caixa Ontinyent, però el que realment s’ha bolcat en ella és la il·lusió de tota l’entitat, dels seus òrgans de govern i del seu personal, perquè saben que l’Obra Social “arriba a la gent i a les poblacions, millora les condicions de vida de moltes persones i famílies, i aporta el seu granet al benestar general”. La major divulgació de les activitats socials possibilitarà que moltes més persones puguen beneficiar-se d’elles, alhora que permetrà un contacte directe per a conéixer opinions, suggeriments o propostes.

Un dels aspectes destacats de la web és “la botiga”, a través de la qual es podran adquirir les publicacions de forma online.

L’Obra Social és consubstancial a Caixa Ontinyent ja que forma part dels seus principis fundacionals, i hui dirigix els seus esforços en tres línies: implantació de centres per a dotar infraestructures socials en les nostres poblacions; potenciació de la investigació i divulgació d’aspectes autòctons a través de les publicacions, i col·laboració amb col·lectius diversos per a dinamitzar la pròpia societat.

En els últims anys, Caixa Ontinyent ha accentuat la seua col·laboració amb les universitats i campus que operen en el seu àmbit d’actuació, i amb fundacions educatives, culturals i assistencials; també patrocina una Orquestra Simfònica i una Coral, i ha obert el seu Centre Cultural a les activitats que organitzen col·lectius diversos.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Bruja Avería i els Electroduendes aterren en Albaida

El llegat del creador de marionetes tan famoses com les de la Bola de Cristal, …