Nova plataforma de pagament de rebuts i multes a través d’internet

L’Ajuntament d’Ontinyent ha habilitat una “passarel·la de pagament” que permetrà als veïns i veïnes abonar els seus rebuts i multes a través d’internet.

El servei, confeccionat pel Departament d’Informàtica, era presentat hui pel regidor coordinador de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, qui explicava que accedint al banner habilitat a la web municipal o directament a http://pagaments.ontinyent.es, es podrà executar estos pagaments des de qualsevol ordinador, tablet o dispositiu mòbil connectat a internet sense necessitat de fer desplaçaments, i només comptant amb el corresponent rebut.

Segons explicava Sanchis, esta plataforma de pagament “és un nou pas endavant al nostra afany per modernitzar l’Ajuntament i aprofitar les noves tecnologies per oferir un millor servei als nostres veïns i veïnes. Una acció que s’afegeix a altres realitzades com la implantació de la bústia ciutadana, l’app municipal, o la possibilitat de pagar la zona blava a través del telèfon mòbil; i a altres que anem a realitzar pròximament com la implantació de la signatura electrònica, que serà un gran avanç en agilitat administrativa i estalvi de paper”, avançava.

El regidor posava de relleu la seguretat del sistema, accessible des d’una plataforma en protocol https, i al qual el consistori no tindrà cap accés a les dades bancàries, “ja que és sols una passarel·la de pagament, semblant a la que es pot utilitzar en altres webs per fer compres o adquirir entrades”, assenyalava.

Joan Sanchis destacava el caràcter “senzill, intuïtiu i àgil” del sistema, que compta amb un apartat d’informació per facilitar al màxim el seu ús, i tenia paraules d’agraïment “per al treball fet des del departament d’informàtica, ja que tot s’ha fet amb recursos propis municipals i això suposa millorar serveis sense fer despeses extraordinàries”, destacava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …