Millores en les zones de jocs de quatre parcs públics d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint estos dies a la millora i renovació de les zones de jocs infantils de 4 dels parcs públics de la ciutat, als quals s’està dotant de noves torres de jocs i gronxadors i el repintat dels jocs existents.

Estes actuacions, en concret, estan executant-se en els parcs del Llombo, Sant Rafel i la Cantereria, i en gener s’intervindra en el de la urbanització El Pilar. En tots els casos les àrees de seguretat seran d’arena, sobre superfícies que en els casos dels nous jocs grans van dels 50 als 65m2. El cost aproximat d’estes actuacions és de 38.000 euros, dels quals prop del 40% (14.000 euros) són assumits per l’empresa Actúa, en qualitat de millora per a la contracta del servei de Manteniment dels parcs i jardins municipals que li va estar adjudicada per concurs públic.

El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, explicava que “si fer una ciutat cada volta més segura i amable per a totes i tots els ontinyentins és un objectiu d’aquest Ajuntament, aquesta máxima s’ha d’aplicar en especial cura a sectors com els dels nostres xiquets i xiquetes. Els jocs infantils són molt utilitzats i amb el pas del temps van deteriorant-se, i per això anem a seguir treballant en tot moment des d’esta regidoria perquè estes zones siguen el més segures però també més còmodes i divertides posibles per als més menuts”, manifestava.

La intervenció dóna continuitat a les tasques de millora i manteniment que venen realitzant-se en altres espais de la ciutat, on en esta mateixa legislatura s’han fet altres actuacions destacades com la renovació integral dels jocs infantils del Parc del Mestre Ferrero, el més gran de tota la ciutat, comptant amb una ajuda de 40.000 euros de la Diputació de València.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Bruja Avería i els Electroduendes aterren en Albaida

El llegat del creador de marionetes tan famoses com les de la Bola de Cristal, …