La Plataforma per la Reindustrialització fa balanç del 2016 i prepara el 2017

1

Aquest dilluns la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, formada per IBIAE, COEVAL i FEDAC, realitzava la seua reunió mensual, en aquesta ocasió a Ibi. En ser l’última reunió del 2016 s’ha analitzat l’evolució empresarial d’aquest any, així com la situació dels molts projectes que s’han treballat i quin ha sigut el seu balanç. Finalment s’han marcat una sèrie de projectes per al 2017.

Respecte a l’evolució empresarial en les empreses que estan situades en les comarques de la Foia de Castalla, la Vall d’Albaida i l’Alcoià-Comtat, cal destacar un lleu creixement en la facturació i ocupació respecte als exercicis anteriors.

El balanç dels diferents projectes duts a terme i el seu resultat ha sigut divers. Alguns no s’han pogut portar a terme, uns altres estan en execució i uns altres sí que han sigut satisfactoris. S’han tractat assumptes com la formació professional específica per a les Comarques, les Àrees Industrials de Qualitat, la difusió i promoció de les empreses de les Comarques, el Pla de Modernització de Maquinària, el projecte de finestreta única, la recerca de finançament privat i públic per a les empreses, el pacte per l’ocupació i desenvolupament territorial, el desenvolupament del corredor mediterrani, la subestació elèctrica, etc.

Per al 2017 es pretén continuar amb la línia actual de seguir compartint informació en matèria de territori i indústria i es va a treballar més per a fomentar la col·laboració entre empreses de les comarques. En eixe sentit, des de la Plataforma es considera que hi ha un potencial empresarial en les tres comarques que poden fer sorgir moltes sinergies entre tots.

Font: Plataforma per la Reindustrialització Territorial

Comments are closed.