Home > General > Més de 3.800 persones han votat ja a “Ontinyent Participa”

Més de 3.800 persones han votat ja a “Ontinyent Participa”

Més de 3.800 persones han votat ja a “”, la iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent per tal de triar els projectes més prioritaris a executar amb una partida de 500.000 euros consignada en el pressupost de 2017. En concret, fins a les 07:15 hores de hui dijous, havien votat un total de 3.855 persones empadronades a Ontinyent i majors de 16 anys, una xifra lleugerament superior a la de l’anterior edició a falta de dos dies per tancar la campanya. D’estes 3855 persones, 3.185 havien votat per i les 670 restants en els diferents llocs habilitats a tal efecte o al marc de la campanya itinerant d’animació al vot que s’està efectuant.

El termini de votacions, que s’obria la mitjanit de diumenge a dilluns, es mantindrà obert fins les 23:59 hores de demà divendres, podent votar-se amb el DNI a través de la web www.ontinyentparticipa.es . Cal recordar que els ciutadans i ciutadanes també poden votar presencialment a diferents instal·lacions municipals: el , el Centre Cívic del ; l’EPA Sant Carles, l’Agència de Lectura de ; la i l’Ajuntament d’Ontinyent. Des del Govern d’Ontinyent s’ha convidat a la ciutadania a participar activament d’aquest procés “que fa realitat una nova manera d’entendre la democràcia participativa”, destacaven.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien els treballs de pavimentació de huit carrers i camins d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat esta setmana els treballs de pavimentació de 8 carrers i camins …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *