“l’Espai Jove” amplia l’equipament s la programació d’activitats juvenils

L’Ajuntament d’Ontinyent ha ampliat l’equipament de “l’Espai Jove”, el servei de dinamització del Casal Jove posat en marxa per fomentar l’ús de les instal·lacions entre la joventut. Aquesta ampliació està acompanyada d’una campanya de difusió de la programació d’activitats juvenils, que inclou visites dels tècnics del departament als instituts i col·legis de la ciutat, i al seu torn la visita organitzada d’alumnat al Casal Jove.

Dins d’aquesta iniciativa, la regidora de Joventut, Katty Ushiña, ha rebut hui al Casal a un grup de 40 alumnes de primer d’ESO de l’IES Jaume I, als quals ha explicat les possibilitats que els brinda el servei de “l’Espai Jove” al Casal. Tal com s’els explicava, aquest espai es caracteritza per la possibilitat de ser utilitzat com a punt de treball escolar, ja que es compta amb el material necessari, així com diversos ordinadors amb connexió a internet, per poder fer recerques, treballs en grup, o inclòs utilitzar l’espai com àrea d’estudi. Altre ús d’aquest Espai Jove es troba amb els nous recursos dels que es disposa, on s’ha millorat l’equipament informàtic i incorporat un billar, futbolí, tennis taula, una diana o una Play Station 4. Tots estos recursos poden ser utilitzats per qualsevol jove gratuïtament dins l’horari d’apertura de l’espai, i baix les normes d’ús de les instal·lacions.

D’aquesta manera, la Regidoria de Joventut, i amb la col·laboració del Consell Local de la Joventut i les seues diferents activitats i recursos d’orientació, ofereix a la joventut ontinyentina un renovat i complet espai per poder gaudir d’una zona acondicionada per al seu ús en qualsevol època de l’any.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …