Home > General > Les associacions veïnals se sumen a “Ontinyent Participa”

Les associacions veïnals se sumen a “Ontinyent Participa”

Representants de les veïnals dels barris de Sant Josep, Sant Rafel, El Llombo, , i vàries zones del disseminat han acudit al registre d’entrada de l’Ajuntament per exercir el seu dret al vot en “ 2017”, el procés impulsat pel Govern d’Ontinyent per tal que la ciutadania puga proposar i votar quines volen que s’executen amb 425.000 euros del d’enguany.

Els i les representants veïnals eren acompanyats pel coordinador de Govern Obert i Transparència, , i la regidora de Ciutadania, Virtudes González, qui animava a la població “a que participe i vote el que estime més convenient i adequat, ja que quanta mes gent participe millor i més representativa serà la tria de les obres. Votar és molt fàcil, bé pel mòbil o l’ordenador connectat a a través de www.ontinyentparticipa.es,  o bé acudint a qualsevol dels punta de votació que hi ha repartits per tota la ciutat”, assenyalava.

Cal recordar que estos punts són el , el Centre Cívic del Llombo; l’EPA Sant Carles, l’Agència de Lectura de Sant Rafel; la Biblioteca de Sant Josep, el CIM de Sant Rafel i l’Ajuntament d’Ontinyent. El termini per votar finalitza aquest divendres 16 de desembre a les 23:59.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

 

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El consum d’alcohol i les apostes online centren el número 39 de Fem Llar

El consum d’alcohol i les apostes online centren el número 39 de Fem Llar, el …

Un comentari

  1. Referències Bitacoras.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *