La UPCCA coordina un curs sobre addicions adreçat a la policia local

«La policia local davant la realitat de les addiccions» és el nom del curs de formació de Conselleria que la Unitat de Prevenció Comunitària (UPCCA) de la Mancomunitat ha portat a la Vall d’Albaida. El curs, que impartirà Maria Jesús Àlvarez i se celebrarà el 28 de setembre de 9 a 13:30 hores a la seu de la Mancomunitat, oferirà informació general sobre les normatives reguladores espanyoles i valencianes en matèria de drogodependències i altres trastorns addictius. La inscripció, que és gratuïta, es pot fer des del web de la Mancomunitat emplenant un senzill formulari.

L’objectiu és que els agents de policia local, però també aquells professionals que tracten cada dia estos temes, coneguen la situació actual del consum d’alcohol i altres substàncies a la Comunitat Valenciana així com millorar el coneixement legal en matèria de transtorns addictius. Per això es donaran a conèixer els sistemes d’informació sobre consum existents, la llei orgànica de protecció a la seguretat ciutadana, la normativa autonòmica en drogodependències i altres trastorns addictius; les unfraccions per publicitat, venda i consum de begudes alcohòliques; així com la tipologia de centres i serveis d’atenció i prevenció de drogodependències.

Com assenyala la consellera de la UPCCA, Célia Juan, «és molt important que la nostra policia de proximitat conega a fons la realitat social de les addicions així com les diferents normatives que regulen les substàncies addictives i la UPCCA ens permet portar este tipus de formació a la Vall d’Albaida»

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …