La Societat de Festers col·labora amb ADIEM

La Junta de Govern de la Societat de Festers d’Ontinyent ha aprovat destinar una recaptació econòmica a l’associació ADIEM, l’Associació per a la defensa i integració dels malalts mentals.

Aquests diners eixen de la recaptació que fa la Societat de Festers amb motiu de les sancions establertes al Títol Huité del Reglament de l’entitat per l’incompliment per part dels festers o de les Comparses d’allò que s’ha preceptuat en el Reglament de Festes, en els Estatuts de la Societat, així com l’incompliment de les decisions preses en Junta de Govern o en Assemblea General de Socis.

Es tracta d’un compromís que prové de l’anterior legislatura, pel qual l’import de les sancions s’atorga a una associació benèfica d’Ontinyent. En aquesta ocasió, l’escollida per part de la junta directiva ha estat l’ADIEM.
L’equip de govern encapçalat pel seu president, Vicent Pla Vaello, es va comprometre a destinar l’import de les sancions a les comparses per incomplir el reglament, a causes benèfiques. En la reunió de la Junta de Govern celebrada el passat 7 de juny, es va plantejar que el donatiu anara destinat a ADIEM, la qual cosa va ser aprovada. “Es tracta d’un compromís adquirit i que s’enmarca dins del pla de responsabilitat social corporativa de l’entitat que estem elaborant” ha manifestat el president.

Així mateix, la Junta de Govern ha establert que cada any l’import de les sancions siga destinat a una associació benefica diferent.
L’Associació per a la defensa i integració del malalt mental (ADIEM) és una associació sense ànim de lucre i de caràcter social que va iniciar la seua marxa en 1995. Naix de les inquietuds un grup de familiars de persones amb malaltia mental crònica per donar resposta a les necessitats d’este col·lectiu més enllà del tractament farmacològic i eventualment hospitalari, per tal d’aconseguir una millor integració en la comunitat, alhora que també els propis familiars poguessin rebre el suport necessari.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …