La regidoria d’Educació d’ Albaida organitza un taller de doblatge per als xiquets i xiquetes de primària

Doblar una pel·lícula, un documental o uns dibuixos animats és una experiència que poques vegades es pot viure. Per això, la regidoria d’Educació i Cultura de l’Ajuntament d’Albaida ha organitzat el primer taller de doblatge, que impartirà el doblador i productor audiovisual Francesc Fenollosa, el dissabte 17 de novembre d’onze a una i mitja del matí al Museu Internacional de Titelles d’Albaida.

El taller va dirigit als alumnes de primària d’entre sis i dotze anys. Els interessats en participar-hi han d’omplir el full d’inscripció i lliurar-lo en les dependències de l’Ajuntament d’Albaida, on trobaran tota la informació que sol·liciten sobre el taller. El preu del curs és de tres euros i les places són limitades.

Al taller es practicarà el doblatge audiovisual i els participants hauran de posar la seua veu als personatges d’una pel·lícula, d’un documental o d’una sèrie de dibuixos animats. Es treballarà amb fragments de la pel·lícula “Psicosis” d’Alfred Hitchcock, un documental esportiu de la televisió anglesa BBC i amb els dibuixos de “Hello Kitty” i “Sid, el xiquet científic”.

Entre els objectius del taller destaquen el foment de l’expressió oral i escrita del valencià, la promoció de l’ús de la nostra llengua al cinema, el coneixement de primera mà de les característiques del doblatge audiovisual, el foment del treball en equip i la cohesió social, l’aprenentatge per a exterioritzar les emocions, el control de la por escènica i del temor a parlar en públic. Així mateix, la finalitat última és gaudir de l’experiència i passar una estona molt divertida.

Francesc Fenollosa i Ten és actor, doblador, director de doblatge, ajustador i fundador i president de l’Agència d’Informació, Formació i Foment de l’Audiovisual (AIFFA). A més, és el director dels Premis Tirant que reconeixen el treball de la indústria audiovisual valenciana. Entre els seus treballs més destacats hi ha la direcció del doblatge de les pel·lícules “Els pardals”, “Psicosis” o “Marnie” de Hitchcock, així com també li ha posat veu al Geni Tortuga en “Bola de Drac”.

La regidora d’Educació i Cultura, Lucia Company, ha definit el taller com “una experiència enriquidora i divertida, a través de la qual els més menuts podran aprendre les tècniques del doblatge de la mà d’un professional del món audiovisual.”
Les persones interessades en el taller poden trobar tota la informació en la pàgina web: http://tallersdedoblatge2012.blogspot.com

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …