La Policia Nacional lliura al Palau de La Vila els guardons de la festivitat del seu patró

La Policia Nacional d’Ontinyent ha lliurat hui al Palau de La Vila els guardons que tradicionalment atorga coincidint amb la celebració de la festa patronal de la policia, Ángeles Custodios. Després de la tradicional missa que tenia lloc a l’Església de Santa Maria, destacats càrrecs de la Policia Nacional, Policia Local i Guàrdia Civil participaven junt a la corporació municipal a un acte al Palau de La Vila al qual la primera tinent d’alcalde, Rebeca Torró, lliurava la creu blanca al mèrit policial a l’agent Jordi Cano, reconeixement del que ha estat objecte per part del Ministeri d’Interior.

A la seua intervenció, Torró agraïa “la dedicació de la Policia Nacional, el treball de la qual va més enllà de garantir la nostra seguretat”, i reconeixia “el seu esforç i dedicació, vital per a que la nostra societat puga eixir endavant i mirar amb esperança el futur”, manifestava.

El Comissari de la Policia Nacional, Isidro Escudero, recordava a la seua intervenció que la taxa de criminalitat a Ontinyent (xifra del total d’infraccions, amb la suma de faltes i delictes) de seguir la tendència actual al darrer trimestre serà en 2015 de 17 casos per cada 1.000 habitants, molt per davall de la mitjana espanyola (44’8 casos) i la valenciana (49’4 casos).

En el transcurs de l’acte, la Policia Nacional procedia també lliurar metopes, emblemes del cos, a una sèrie de persones entre les que estaven Isidro Martínez, Agustín Albert, Miguel Albert i l’empresa Carnes Covalen.

Per la seua banda, els edils del Partit Popular també han acompanyat als membres del Cos de Policia Nacional d’Ontinyent en la seua festivitat. Des del PP han volgut felicitar a la Policia Nacional per la celebració d’aquesta jornada “de concòrdia i emotivitat”, a la vegada que han volgut agrair-los “el seu esforç, el seu compromís i la important tasca que realitzen en la defensa i seguretat de tota la ciutadania”. Per últim, els populars han fet una crida al Cos de Policia Nacional, a “continuar treballant junts per aquesta gran ciutat que és Ontinyent”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …