La policia local de Benigànim estrena vehicle

L’Ajuntament de Benigànim ha adquirit un nou vehicle per a la Policia Local. El vehicle, un Nissan Qashqai, compta amb les últimes innovacions en seguretat. Es tractava d’una prioritat per la qual cosa es va consignar en els primers pressupostos aprovats pel nou govern socialista. Una prioritat que s’ha fet realitat tan prompte ha sigut possible sense necessitat de recórrer a fiançament extern.

El cotxe substituirà l’anterior, molt deteriorat, ja que, com assenyala l’alcaldessa de Benigànim, Amparo Canals «dotar a la Policia Local dels mitjans necessaris millora el servici als veïns i veïnes de Benigànim, alhora que la seguretat en el treball dels policies». Per la seua banda, el regidor de servicis, José Miguel Chafer, destacava que «amb esta adquisició estalviarem en reparacions, ja que l’estat actual de l’antic vehicle era tan lamentable que les despeses de manteniment eren elevadíssimes».

L’esforç inversor del govern compleix amb la promesa electoral de racionalitzar la despesa municipal i d’invertir en seguretat ciutadana i en policia local, tant en mitjans materials, com de formació i de condicions laborals en general. L’adquisició del nou vehicle se suma a les inversions fetes en la reparació de les instal·lacions policials, la renovació del mobiliari, així com la regularització del pagament de les hores extra acumulades i eternitzades per l’anterior govern popular. Una de les primeres mesures preses l’any passat va ser pagar les hores extres acumulades  que sumaven més de 12.000 euros, racionalitzant-se i pagant-se regularment tota aquesta legislatura socialista.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …