Home > General > La Mancomunitat reclama al COR una solució immediata al transport de residus a Ròtova

La Mancomunitat reclama al COR una solució immediata al transport de residus a Ròtova

El president de la de Municipis de la d’, , ha exigit al que es done solució immediata a la planta de transferència comarcal i habilite les instal·lacions de proximitat necessàries i, alhora, es faça càrrec de les despeses extraordinàries ocasionades pel transport del del pobles de la comarca de la Vall d’ a l’estacio de transferencia de Ròtova.

Els costos extra pugen en estos moments a 599.841,22 euros entre agost de 2014 i juny d’enguany i «seguiran augmentant fins que el COR no respecte els seus propis estatuts i aprove un punt de lliurament provisional a la Vall d’Albaida», assenyala Vicent Gomar que recorda que «en matèria de recollida de fem, cal pendre decisions i cada dia que passa son oportunittas que es es perden per millorar la gestió» i conclou que «els pobles de la Vall d´Albaida no tenen perquè pagar la millorable gestió del COR».

Tant el pla zonal com el projecte de gestió adjudicat pel consorci indicaven la necessitat de comptar amb plantes de transferència en aquells casos en els quals les instal·lacions de valorització es troben a més de 30 minuts del centre productor de residus. Unes circumstàncies que es donen en el cas de la Vall d’Albaida que també apel·la al consorci a aclarir quan abans on s’ubicaran definitivament les esmentades plantes de valorització.

La Mancomunitat ha reclamat en diverses ocasions les despeses ocasionades pel transport del fem a Ròtova a conseqüència de l’aplicació del Pla Zonal de Residus de la que va menysprear el Pla de Minimització de Residus de la Vall d’Albaida.

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç IN i l’Ajuntament celebren el Dia de la Mare repartint plantons d’arbres autòctons

L’associació de comerciants Comerç IN celebrarà el “Dia de la Mare” repartint 1000 plantons d’arbres …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *