Fotografia d'arxiu

Es posa en marxa a Ontinyent el programa “Esport i Escola”

L’Ajuntament i els clubs que participen de les escoles esportives municipals han posat en marxa el programa “Esport i Escola” per afavorir l’inici dels escolars en la pràctica esportiva. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que “hem augmentat la subvenció als clubs per cada xiquet amb que compten a les escoles esportives, però volem anar un pas més enllà en el foment de l’esport de base entre els menors i els seus familiars, presentant-los el ventall de possibilitats de pràctica esportiva amb què compten a la ciutat i com aprofitar-la. Així mateix, altre dels pilars bàsics de la regidoria és l’esport femení, raó per la qual anem a aprofitar aquest programa per sumar més xiquetes als clubs esportius”, avançava.

De la proposta, nascuda dels propis clubs, donaven detalls José Luis Gandia i Joan Blasco, coordinadors de l’activitat, que destacaven “la il·lusió amb que iniciem aquest projecte per afavorir que els xiquets i xiquetes s’introduisquen al món de l’esport”. Així, Gandia explicava que la primera fase, que tindrà lloc als col·legis, tindrà dos enfocaments diferenciats: a l’alumnat de 1er i 2on de primària se’ls donaran nocions per conèixer millor el seu propi cos i com aprèn aquest les coses, amb activitats centrades en la motricitat. Pel que fa a l’alumnat de 3er i 4art, tindran un enfocament més psicològic en l’apropament al món de l’esport.

La segona fase tindrà lloc al si de cada escola esportiva, on es faran tallers per presentar als escolars de 3r i 4t les activitats que tenen al seu abast, per tal que puguen decidir quin esport els agradaria més practicar. “Esport i Escola” serà objecte d’una presentació pública el 13 de desembre al si de l’Escola de Pares i Mares, ja que, expliquen els coordinadors del programa, “les famílies són una part clau per al foment de l’esport entre els xiquets i xiquetes i volem aplegar també a elles”, concloïen.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Plasvidavi dona protectors facials a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d´Albaida ha rebut la donació de protectors facials …