Home > General > Els comerciants d’Ontinyent conviden a la ciutadania a votar a “Ontinyent Participa”

Els comerciants d’Ontinyent conviden a la ciutadania a votar a “Ontinyent Participa”

Representants de distintes de comerciants d’Ontinyent han procedit aquest matí a l’Ajuntament a exercir el seu dret al vot a la campanya “ 2017” el procés impulsat pel Govern d’Ontinyent per tal que la ciutadania puga proposar i votar quines obres volen que s’executen amb 425.000 euros del .

En concret, i acompanyats pel regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, , han acudit a votar representants dels comerciants del Mercat Municipal (Matíes Mira), (Amparo Boscà), SOC (Toni Molina i Enrique Mollà) i (Jordi Vidal), que  coincidien en destacar la importància “que la ciutadania participe i vote allò que vol que es faça, perquè és molt interessant poder decidir quines són les nostres preferències i fer-les realitat entre totes i tots”.

Cal recordar que es pot votar pel mòbil o l’ordenador connectat a a www.ontinyentparticipa.es,  o bé acudint a qualsevol dels punta de votació presencial: el , el Centre Cívic del ; l’EPA Sant Carles, l’Agència de Lectura de Sant Rafel; la , el CIM de Sant Rafel i l’Ajuntament d’Ontinyent. El termini per votar finalitza aquest divendres 16 de desembre a les 23:59.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall d’Albaida executa el 100% de les obres del primer PIFS de la Diputació

Fins a 154 obres han impulsat i executat els ajuntaments de La Costera, La Canal …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *