El reasfaltament del Carrer Barranquet d’Ontinyent finalitzades

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les obres de reasfaltament del Carrer Barranquet, la via que connecta els Barris del Llombo i Sant Josep a través de la Plaça de la Coronació, que comptava amb un paviment antic i en mal estat “que necessitava des de feia temps una actuació, perquè s’havia reparxejat en massa ocasions i estava en molt mal estat”, explicava el Regidor d’Obres, Manuel Cuesta. L’actuació, que a més de l’asfaltat ha inclòs la retirada de part del paviment vell, s’ha dut a terme en menys de 48 hores (des del matí de dimecres al migdia de dijous) i tractant d’ocasionar les mínimes molèsties als veïns.reasfaltament carrer barranquet ontinyent

“Un dels principals objectius del Govern d’Ontinyent és fer una gestió el més eficient possible, que és el que estem tractant d’aconseguir en totes i cadascuna de les actuacions del Pla d’Eficiència Urbana, al qual s’inclou aquesta actuació”. A esta actuació, i els reasfaltaments realitzats a altres vies com ara el Carrer Dos de Maig o el Carrer del Camí dels Carros, s’afegirà en breu una actuació de millora de l’Avinguda Almaig, inclosa també al Pla d’Eficiència Urbana.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Bruja Avería i els Electroduendes aterren en Albaida

El llegat del creador de marionetes tan famoses com les de la Bola de Cristal, …