Home > General > El Pla de Competitivitat Turística invertirà 300.000€ en la comarca abans de desembre

El Pla de Competitivitat Turística invertirà 300.000€ en la comarca abans de desembre

El ple de la va aprovar ahir per unanimitat el Pla de Competitivitat Turística que invertirà 300.000 euros en la d’ abans de desembre. Un pla finançat a parts iguals per l’Agència Valenciana de de la Generalitat, el Patronat de de la Diputació i la Mancomunitat, que va aprovar les modificacions pressupostàries pertinents per a fer efectiva la seua part. Com assenyala el president de la Mancomunitat, «el consens és la millor manera d’encetar un pla tan ambiciós i que suposa una inversió tan important per a la Vall d’ en matèria turística». Un pla que beneficiarà al turisme del conjunt de la comarca a partir d’un projecte en el qual es treballa des de fa temps i que la participació de Diputació i Generalitat permetran realitzar.

El pla de competitivitat turística naix amb l’objectiu d’augmentar la qualitat dels serveis turístics del territori; millorar el medi urbà i natural; eixamplar i millorar els espais d’ús públic; augmentar, diversificar i millorar l’oferta complementària; posar en valor els recursos turístics; crear nous productes i, finalment, sensibilitzar i implicar la població i els agents locals en una cultura de qualitat. Com indica Gomar, que ha assumit en presidència les competències en matèria de turisme, «el pla actuarà sobre diversos eixos en una mateixa direcció: dotar a la Vall d’Albaida d’una personalitat turística clara que aprofite el seu potencial i millore les mancances».

Relacionats

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Comerç IN i l’Ajuntament celebren el Dia de la Mare repartint plantons d’arbres autòctons

L’associació de comerciants Comerç IN celebrarà el “Dia de la Mare” repartint 1000 plantons d’arbres …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *