728×90 caixa onti estiu
Home > General > El Pla de Competitivitat Turística invertirà 300.000€ en la comarca abans de desembre

El Pla de Competitivitat Turística invertirà 300.000€ en la comarca abans de desembre

El ple de la Mancomunitat va aprovar ahir per unanimitat el Pla de Competitivitat Turística que invertirà 300.000 euros en la Vall d’Albaida abans de desembre. Un pla finançat a parts iguals per l’Agència Valenciana de Turisme de la Generalitat, el Patronat de Turisme de la Diputació i la Mancomunitat, que va aprovar les modificacions pressupostàries pertinents per a fer efectiva la seua part. Com assenyala el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar «el consens és la millor manera d’encetar un pla tan ambiciós i que suposa una inversió tan important per a la Vall d’Albaida en matèria turística». Un pla que beneficiarà al turisme del conjunt de la comarca a partir d’un projecte en el qual es treballa des de fa temps i que la participació de Diputació i Generalitat permetran realitzar.

El pla de competitivitat turística naix amb l’objectiu d’augmentar la qualitat dels serveis turístics del territori; millorar el medi urbà i natural; eixamplar i millorar els espais d’ús públic; augmentar, diversificar i millorar l’oferta complementària; posar en valor els recursos turístics; crear nous productes i, finalment, sensibilitzar i implicar la població i els agents locals en una cultura de qualitat. Com indica Gomar, que ha assumit en presidència les competències en matèria de turisme, «el pla actuarà sobre diversos eixos en una mateixa direcció: dotar a la Vall d’Albaida d’una personalitat turística clara que aprofite el seu potencial i millore les mancances».

EconomyCash Juny

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

2.800 places de pàrkings públics per atendre la demanda en festes

Ontinyent atendrà la demanda d’estacionament en festes amb un total de 2.800 places de pàrkings …