valencia turisme fitur
Home > Cultura > El departament de Cultura de la Mancomunitat comparteix la seua experiència al Maestrat

El departament de Cultura de la Mancomunitat comparteix la seua experiència al Maestrat

Dissabte passat es va celebrar a Xert la primera Trobada d’Entitats Culturals del Maestrat que reuneix diverses comarques d’Aragó, Catalunya i la Comunitat Valenciana amb voluntat de crear sinèrgies i coordinar les seues activitats. Per això, es va celebrar una taula redona amb la participació de diferents experts, entre els quals el tècnic de cultura de la Mancomunitat, Josep Talens, que va exposar les línies de treball que es porten a la Vall d’Albaida. Com assenyala el conseller de Cultura i alcalde d’Alfarrasí, Fede Vidal, «els tècnics de la Mancomunitat tornen a servir de model per a altres comarques i els hem d’estar doblement agraïts: pel seu treball i per la seua contribució al bon nom de la Vall d’Albaida».

Josep Talens va exposar els antecedents i la creació de la Mancomunitat gràcies al consens social, polític i territorial, així com les tasques que es van començar a fer arreu de la comarca com la creació i el suport a les diferents trobades o les activitats de coordinació cultural que poc a poc van fer xarxa per a vertebrar la Vall d’Albaida. Junt amb Talens van participar Francesc Antoni Lavega, conseller d’Educació del Consell Comarcal del Montsià; Josep Messeguer, president de l’Associació Cultural Font de l’Albi de Xert; i Joan Luís Camps, president de l’Associació cultural de Matarraña (ASCUMA).

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Obert el termini per inscriure’s al servei d’Espais Familiars

És una programació plantejada per estimular la interacció familiar incloent activitats com musicoteràpia, alimentació saludable, expressió artística o psicomotricitat