Home > General > Comencen les obres de l’avinguda del Tèxtil amb la previsió d’estar acabades abans de finals d’any

Comencen les obres de l’avinguda del Tèxtil amb la previsió d’estar acabades abans de finals d’any

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat ja les de la tercera i última fase de la reurbanització de l’Avinguda del Tèxtil, un projecte que té un pressupost d’1,1 milions d’euros, dels quals la aportarà 800.000 euros. Les obres es preveu que estiguen acabades abans de finals d’any.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, , que visitava hui les obres junt al regidor de Serveis Municipals, , ha demanat “comprensió i paciència per les inevitables molèsties que una actuació d’aquest calat sempre comporta, però que va a suposar una important millora que dignificarà un dels principals accessos a la ciutat i farà més fluït i segur el de vehicles”, destacava.

Els desviaments estan degudament senyalitzats, de manera que els vehicles que circulen per l’avinguda del Tèxtil cap a la població, quan arriben a la rotonda de la carretera de l’ermita de Sant Josep del Pla es desviaran per un carril habilitat a la dreta fins al carrer de l’Ordim, per on circularan fins al carrer dels Diables on giraran a l’esquerra. Una vegada arriben a l’encreuament amb el carrer de les Flassades giraran a la dreta fins a la rotonda on poden continuar recte cap al o canviar el sentit per a incorporar-se de nou a l’avinguda del Tèxtil.

Cal recordar que l’alcalde de la ciutat, , el regidor de Territori, Jaime Peris, i diversos tècnics municipals i de l’ que executa les obres van donar detalls a les empreses i comerços de la zona sobre la intervenció que s’inicia esta setmana, i que es realitzarà en el tram comprés entre la carretera de l’ermita de Sant Josep del Pla i el carrer de les Flassades, només en sentit cap a la població.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien els treballs de pavimentació de huit carrers i camins d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat esta setmana els treballs de pavimentació de 8 carrers i camins …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *