Home > General > Bocairent reforma el parc de Pius XII amb una inversió 17.000 euros

Bocairent reforma el parc de Pius XII amb una inversió 17.000 euros

El segon projecte elegit pel veïnat de dins del Pla d’ financerament sostenibles de la ja es troba materialitzat. Així, aquest tornava a estar obert a la ciutadania el parc del carrer de Pius XII després de l’execució per part d’una constructora local d’uns treballs valorats en 16.919,59 euros.

La consolidació del mur exterior, la renovació d’una part del paviment feta malbé per les arrels o la instal·lació de quatre tanques metàl·liques en els accessos constitueixen algunes de les actuacions dutes a terme. A més, la zona va ser renovada amb un espai dotat de cautxú continuo que acull una trepa restaurada i un conjunt lúdic dotat de barra de bombers, de tobogan, de rampa d’escalada i d’un tub aeri subministrat per una que treballa amb una firma local.

Igualment, l’àrea de jocs saludables compta amb una nova solera de formigó i es va ampliar amb un segon aparell per a l’exercici de cames. Finalment, el repintat de les faroles i de la porteria existent, i una capa addicional de terra contribueixen “a dotar a tot l’entorn d’un atractiu renovat per al nombrós veïnat de la zona tant majors com els més menuts”, segons destaca l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, que remarca “la materialització d’una nova actuació triada per participació pública”.

Font:

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien les obres de reparació dels danys per les pluges al Pou Clar i Galindo

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat hui les obres de reparació dels danys ocasionats per les pluges …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *