amic ficcions
Home > General > Albaida desplega una xarxa pública wifi a la Plaça Major

Albaida desplega una xarxa pública wifi a la Plaça Major

Connectar-se a Internet a l’aire lliure i amb l’encant de fer-ho al mateix cor del centre històric, ara és possible a Albaida.

L’Ajuntament d´Albaida ha posat en marxa a la Plaça Major de la població, la seua primera plaça pública WiFi, que ofereix al mig del carrer i sense cables accés lliure i gratuït a Internet. Aquest nou servei suposa un cost zero per a les arques municipals, ja que es realitza a través del projecte “Wifi Ciudadano” de la Diputació de València.

Aquesta plaça WiFi d´aproximadament 900 metres quadrats, cobreix practicament la totalitat de la plaça Major, i ofereix als veïns i visitants serveis d’Internet, podent navegar obertament per la Xarxa així com realitzar tràmits amb les administracions.
Segons l´Alcalde, Josep Antoni Albert, “pot fer ús del servei qualsevol veí i no cal donar-se d´alta ni obtindre cap clau per connectar-se. Es podrà accedir a internet de forma gratuïta des d´un portal de la Diputació i l´Ajuntament”

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Un Pla de Xoc que permetrà reduir a un mes les valoracions de la Dependència en 2020

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa un Pla de Xoc que permetrà reduir a un …