728×90 caixa onti estiu

Ajuntament i CLJO signen un conveni per potenciar la realització d’activitats per als joves a Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President del Consell Local de la Joventut (CLJO), Natxo Mollà, signaven hui un conveni per als propers dos anys prorrogable per potenciar la realització d’activitats per als joves a la ciutat.

El document, que era signat en presencia del coordinador de Política per a les Persones, Jaime Peris, la regidora de Joventut, Katherine Ushiña, i Nati Anaya, tècnica del CLJO, estableix un finançament de 20.000 euros anuals per part de l’Ajuntament, actualitzables segons els pressupostos, així com la cessió d’un despatx-oficina i una nau-aula. Per part del CLJO s’assumeix la realització d’activitats pròpies al marc d’un programa anual ampliable, i es col·laborarà amb les diferents àrees municipals en l’execució de programes que s’estiguen desenvolupant per oferir recursos i serveis integrals als i les joves del municipi.

A més a més, també destaca l’establiment d’un sistema de seguiment del conveni de relacions, a través d’una comissió participada a parts iguals per dos membres de l’Ajuntament (la regidora o persona en qui delegue i la tècnica municipal) i del CLJO (un càrrec de la directiva i la tècnica del Consell).

La signatura d’aquest conveni dóna continuïtat i fa un pas mes en les polítiques de joventut en les que ve treballant el Govern d’Ontinyent, que també compta entre les seues línies mestres l’aposta per la inserció laboral dels joves a través de la Fundació Campus Ontinyent i dels plans d’ocupació municipals; el foment del l’accés a la vivenda dels joves fomentant el lloguer en condicions avantatjoses per a estudiants; o la posada en marxa d’activitats específiques d’esport i oci nocturn, entre altres.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

9 càmeres vigilaràn el disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

La seua col·locació serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi