amic ficcions
Home > General > Ajuntament i CLJO signen un conveni per potenciar la realització d’activitats per als joves a Ontinyent

Ajuntament i CLJO signen un conveni per potenciar la realització d’activitats per als joves a Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President del Consell Local de la Joventut (CLJO), Natxo Mollà, signaven hui un conveni per als propers dos anys prorrogable per potenciar la realització d’activitats per als joves a la ciutat.

El document, que era signat en presencia del coordinador de Política per a les Persones, Jaime Peris, la regidora de Joventut, Katherine Ushiña, i Nati Anaya, tècnica del CLJO, estableix un finançament de 20.000 euros anuals per part de l’Ajuntament, actualitzables segons els pressupostos, així com la cessió d’un despatx-oficina i una nau-aula. Per part del CLJO s’assumeix la realització d’activitats pròpies al marc d’un programa anual ampliable, i es col·laborarà amb les diferents àrees municipals en l’execució de programes que s’estiguen desenvolupant per oferir recursos i serveis integrals als i les joves del municipi.

A més a més, també destaca l’establiment d’un sistema de seguiment del conveni de relacions, a través d’una comissió participada a parts iguals per dos membres de l’Ajuntament (la regidora o persona en qui delegue i la tècnica municipal) i del CLJO (un càrrec de la directiva i la tècnica del Consell).

La signatura d’aquest conveni dóna continuïtat i fa un pas mes en les polítiques de joventut en les que ve treballant el Govern d’Ontinyent, que també compta entre les seues línies mestres l’aposta per la inserció laboral dels joves a través de la Fundació Campus Ontinyent i dels plans d’ocupació municipals; el foment del l’accés a la vivenda dels joves fomentant el lloguer en condicions avantatjoses per a estudiants; o la posada en marxa d’activitats específiques d’esport i oci nocturn, entre altres.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Un Pla de Xoc que permetrà reduir a un mes les valoracions de la Dependència en 2020

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa un Pla de Xoc que permetrà reduir a un …