Inauguració la llum del nadal i Ontinyent il·lusiona amb l'encesa de l'arbre i un concert de nadales

Activitats d’animació i tallers infantils reprenen la programació de la VII edició “d’Ontinyent il·lusiona”

La programació de la VIIedició de la campanya “Ontinyent il·lusiona” es reprendrà el dissabte 15 idiumenge 16 amb animació i tallers infantils que estaran repartits per tots elsbarris de la ciutat des de les 11:00h a 13:00h. Els xiquets i xiquetes podrangaudir d’estes activitats a l’avinguda Jacinto Benavente al barri de Sant Rafel i al Mercat Municipal al barri del Llombo el dissabte 15. El diumenge 16 les activitats es traslladaran al parc Mestre Ferrero al barri de Sant Josep i del carrer Martínez Valls. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, animavaals xiquets i xiquetes a participar d’estes activitats perquè “és una manera diferenti molt divertida de gaudir del cap de setmana a la ciutat”.

Estes activitats es desenvolupen paral·lelament a les campanyes comercials impulsades conjuntament entre l’Ajuntament i les associacions de comerciants per dinamitzar el comerç local durant el Nadal. El dissabte 15 els establiments estaran oberts en horari habitual i el diumenge 16 els comerços i serveis IN també obriran, els quals sortejaran 10 premis cada dia. A més, fins al 5 de gener dintre de la campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té Premi” per cada compra realitzada en els establiments participants es podrà aconseguir un xec regal de 50€.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …