fitur 2019
Home > Medi Ambient > La Canera de la Mancomunitat aconsegueix l’adopció de 302 gossos

La Canera de la Mancomunitat aconsegueix l’adopció de 302 gossos

Un total de 302 gossos dels 386 que han sigut recollits per la Canera Municipal de la Vall d’Albaida han sigut adoptats aquest 2018 i altres 80 han sigut recuperats pel propietari. Aquestes xifres indiquen que, fins al 30 de novembre, un 98% dels gossos que han entrat a les instal·lacions han eixit d’aquestes amb propietari, un 4% més que durant 2017. 

A més, el passat any la canera va recollir 420 animals, el que indica que previsiblement es  tancarà l’any amb una disminució del 8,1% de gossos perduts o abandonats. El conseller responsable d’aquesta àrea, Pep Estornell, destaca que “tot i que encara hi ha molt treball per fer, aquestes dades són molt positives i només constaten el gran esforç de totes les persones que treballen diàriament a la Canera Municipal” i recorda que “aquesta no només presta servei als municipis de la Vall d’Albaida sinó també a altres del Comtat o la Safor”.

EconomyCash Juny

D’altra banda, amb l’arribada del Nadal des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la Canera volen fer una crida a la responsabilitat a l’hora de regalar mascotes. Cada any, als mesos d’abril i maig augmenten el nombre de recollides, ja que són els mesos en els quals el cadell que s’ha regalat a Nadal ja s’ha fet gran. De la mateixa manera passa amb l’arribada de les vacances d’estiu. “És per això que volem recordar que un animal no és un joguet i que aquest no és només per a passar una temporada, sinó que és responsabilitat del propietari cuidar de les seues necessitats d’alimentació, salut, higiene i recer. A més, si es decideix adquirir una mascota, sempre recomanem decantar-se per adoptar, ja que hi ha molts animals esperant una nova família. Esperem que la campanya escolar de sensibilització encetada aquest any anime a la nostra xicalla a ser més sensible cap a les nostres mascotes.” explicava Estornell. 

Cal recordar que tots els gossos que ixen de la Canera Municipal ho fan vacunats contra la ràbia, desparasitats, amb xip i passaport. A la web canera.mancovall.comes pot consultar tots els animals que van passant per les instal·lacions i que estan disponibles per a la seua adopció.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Un equip de “bici-informadors” arreplegaran aparells tecnològics en desús

L’Ajuntament d’Ontinyent promou el reciclatge de dispositius elèctrics i electrònics sumant-se a la campanya “Recicla …