10 tones d’asfalt per a reparar els clots d’ Ontinyent

Manuel Cuesta: “Que el PP estiga tranquil, que igual que hem tapat els seus forats econòmics arreglarem els socavons que ens han deixat als carrers”

Fins a 10 tones d’asfalt porta emprades la regidoria d’obres de l’Ajuntament d’Ontinyent en reparacions de clots als carrers de la ciutat en el que portem d’any. Tal com apunta el regidor d’obres, Manuel Cuesta, “a tot açò s’ha d’afegir que estem cobrint totes les urgències de via pública i necessitats diàries. Estem treballant i estem treballant bé, com està comprovant la ciutadania, amb la qual estem en contacte i així ens ho comenta”.

Entre les actuacions d’aquest tipus que s’han fet en estes primeres setmanes de l’any, s’inclouen les realitzades al camí de La Farola, camí Fondo, camí Vell d’Agullent, Camí La Costa i camí Vell d’Alfafara; les avingudes Almansa i Albaida; els pàrkings de Sant Domingo i Gomis; els carrers Madeixes, José Iranzo, José Simó Marín, la Font de La Figuera, l’Olleria, Barranquet, Manuel Sanchis Guarner i Santa Teresa; o l’accés a la piscina coberta.

Cuesta eixia així al pas de les recents declaracions realitzades des de l’oposició per el PP local, unes declaracions que el regidor assegurava que “s’han d’agrair, perquè està bé que set mesos després de deixar de governar, el Partit Popular de Lina Insa i Filiberto Tortosa se n’adone de com ens va deixar el poble”.

Manuel Cuesta afegeix que “és lògic” que existisquen algunes zones amb desperfectes, però que aquestos s’arreglaran progressivament i en funció de la disponibilitat econòmica amb la que es compte. Amb tot, el regidor recordava als populars que estos desperfectes “no es fan en una setmana ni un mes, sinó que venen de l’etapa en la qual ells tenien la responsabilitat de governar. És una herència del PP, que ens toca ara assumir igual que ens ha tocat assumir els forats econòmics que ens han deixat a l’ajuntament”, apunta el regidor. “Que estiguen tranquils en el PP, que igual que estem tapant els seus forats econòmics, arreglarem els socavons que ells deixaren als carrers”,  conclou Manuel Cuesta.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …