19/03/2024 - 10:07

Orlando Ortega, guanya per segona vegada la Diamond League

L’ontinyentí Orlando Ortega va guanyar el passat 6 de setembre la segona Diamond League de la seua carrera professional a Bruseles. Orlando va participar a la prova dels 110 metres tanques en la que prèviament s’havia classificat en aconseguir els punts suficients per les diferents competicions que s’han disputat durant la temporada al llarg del món. Ortega es va imposar amb molta autoritat amb 13 segons i 22 centèsimes al jamaicà Ronald Levy (13’’31) i a l’actual campió del món, el rus Shubenkov (13’’33). Aquest és el segon diamant per a Orlando després del que va aconseguir l’any 2016, setmanes després de guanyar l’argent olímpic a Rio de Janeiro. En aquella ocasió les regles de competició eren diferents a les d’aquesta temporada, doncs mentre al 2016 es sumaven tots els punts de les proves disputades i es proclamava al guanyador, ara els punts sumats només servien per classificar-se per a la final i, una vegada en la final, el guanyador de la mateixa es proclamava campió.

Pocs dies després, el 10 de setembre, Orlando es desplaçava fins a Minsk (Bielorússia) per disputar un torneig anomenat «The Match», que enfrontava una selecció d’atletes d’Europa contra una selecció d’atletes dels Estats Units. Ortega tornava a guanyar la prova dels 110 tanques per davant del rus Shubenkov, actual campió mundial, amb un temps de 13’21 segons, mostrant-se molt regular i en un gran estat de forma de cara a al mundial del proper mes d’octubre que es disputarà a Doha.

Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria