29/03/2024 - 10:27

Cròniques i resultats dels partits del cap de setmana del Club Martínez Valls d’Ontinyent

A continuació s’ofereixen totes les cròniques, realitzades pel Club Martínez Valls, sobre els partits disputats en les diferents categories aquest cap de setmana. També s’adjunten els resultats dels partits disputats:

Crònica Eset-Ontinet:

Aquest diumenge, l’Eset-Ontinet es va desplaçar a Xativa, per enfrontar-se a l’equip dirigit per un vell conegut de l’afició col·legial com es Carles Bonet. Aquest encontre, considerat com un derbi per part dels dos equips, va deparar un partit emocionat on l’intercanvi de cistelles va ser constant, pero, poc a poc l’equip dirigit per Carlos Calabuig anava imposant-se.
    Si be, el xativa en alguns moments s’apropava en el marcador, l’equip col.legial va suportar la pressio i tornava a marcar distancies.
    Destacar les actuacions d’Iker e Ismar, que amb 24 i 18 punts van ser els maxims anotadors del partit.

Crònica Sènior Femení:

Aquest diumenge l’equip sènior femení va rebre a casa al N.B.Alcoi, un dels equips punters del grup.
    L’equip femení venia amb la moral alta desprès del partit anterior a Alcoi i amb ganes de demostrar que som un dels equips forts del grup, paro desde l’inici del partit les alcoianes van imposar el seu joc i la seua veterania, fent que a les col•legials els fora molt difícil anotar al llarg del partit. Si be, en els pas dels minuts el joc de les xiques va anar millorant, no ho va fer el seu encert a la cistella, on es seguia fallant tirs i entrades còmodes que eren aprofitades per l’equip visitant per jugar al contraatac.
    Poc a poc, l’equip rival anava ampliant el seu avantatge fins al definitiu 29 – 90, amb el que finalitza el partit.
    A pesar del resultat, l’equip sènior femení va assolint-se poc a poc en la categoria i demostrant que pot competir a la categoria.

Crònica Júnior Masculí:

Bon inici de partit desapegant-se en el marcador en el primer quart i principi del segòn, amb un final de la primera part on es va perdre el rebot. Segona part per a oblidar, excepte els últims 4 minuts del partit, on els xavals es van centrar en parar el joc del Benigánim i mantenint l’avantatge al marcador.

Crònica Cadet B:

El cadet B s’imposà aquest diumenge per 80 – 13 al N.B. Alcoi, sent l’unic equip invicte del grup. Va ser altre gran partit dels xiquets, tant ofensivament com defensivament.
    Crònica Infantil:

Aquesta setmana l’equip dels Infantils va disputar 3 partits, obtenint resultats molt diversos en cadascun i coneixent les tres cares de la competició:
    Primer, el dissabte a les 19.00 hores van disputar el partit ajornat de la setmana anterior contra l’Onil. Va ser un partit amb molt de ritme, molt intens, en el qual els 2 equips volien guanyar i realitzar un bon joc. El Martínez Valls van començar un poc dubitatius però en el segon i tercer quart, amb un parcial de 27-3, es van distanciar  en el marcador per a la resta del partit. Els col·legials van anar de més a menys acusant el desgast físic dels parcials anteriors, però sempre mantenint la diferència de 20 punts, aproximadament, en el marcador. Al final el resultat va ser de 53-35 per al Martínez Valls, demostrant que estan a un bon nivell i a més realitzant un gran joc col·lectiu. La tasca del jugador Jaime Mas en aquest partit va ser de gran mèrit, amb una capacitat de treball i entrega a l’equip que va fer volar al conjunt en els 2 quarts espectaculars.

Després d’aquest enorme desgast físic, només hi havia 12 hores escasses per a afrontar el següent partit, on l’equip es desplaçava fins a Ibi. Va ser un partit dolent, cometent moltes errades individuals que perjudicaven massa a l’equip. Així i tot, van saber estar sempre en partit i afrontar els últims 5 minuts amb un avantatge de 6 punts. Pressa, precipitació i errors no comuns van fer que amb un parcial de 12-2 finalment fóra el Teixereta qui s’emportara la victòria, amb el resultat final de 41-37. Diferència més que remuntable per al partit de tornada a casa i amb una situació de descans normal.

I finalment, el Martínez Valls va tindre la pitjor cara en el partit de la segona jornada de la Lliga Municipal d’Alcoi, on jugàven contra el CD Santa Ana. Un partit on de seguida van abaixar els braços i es van deixar portar per la situació, sense intentar seguir lluitant pels objectius de millorar setmana a setmana. El resultat va ser de 104-14. Malgrat tot, ressaltar l’esforç dels Infantils ja que tan sols eren 6 jugadors, però l’actitud no va ser ni molt menys l’adequada.
    La setmana que ve tan sols disputaran un partit, el diumenge a les 12:00 hores en el Col·legi Martínez Valls, on s’enfrontaran al Banyeres. Una altra oportunitat per a seguir millorant i donar el millor de cadascun d’ells.
    Crònica Aleví Femení:

Tercer partit de la lliga per a les xiques i debut en les pistes del club contra el Jorge Juan de Novelda, dissabte passat.
    I de nou tornava a ocórrer el mateix: eixir a veure què passa i en aquesta categoria l’equip contrari et passa per damunt sense adonar-te, i en els primers 8 minuts ja perdíen 2-15. Però jugadores del club no es rendeixen tan fàcil i amb joc ràpid en el segon quart van aconseguir l’únic parcial positiu amb un 11-6. La resta del partit van ser tot parcials victoriosos per a les visitants, que a poc a poc ampliaven la seua diferència fins al 40-63 final.

Malgrat el resultat, el partit va ser bo, per l’existència d’un parell de contratacs bons i alguna que una altra defensa forta, però la superioritat física de l’equip rival va ser determinant en la derrota. I és el que està fallant en els partits: l’absència d’una jugadora gran per a controlar rebots i a les jugadores grans dels equips rivals. L’actitud de les col·legials és excepcional, gens reprotxable a cap d’elles.
    La setmana que ve tornen a viatjar fins a Alacant, aquesta vegada per a enfrontar-se al Sant Blas, un altre gran equip que està tenint bons resultats. Tot i això, les xiques de l’aleví femení intentaran seguir millorant en la línia que treballen aquestes últimes setmanes.

Crònica Benjamins:

Aquest cap de setmana l’equip benjamí va disputar dos partits al col·legi; dissabte davant l’Alfaç del pi i diumenge davant l’Ilicitano. El partit de dissabte va ser un partit disputat, on els nostres menuts van gaudir d’un encontre igualat on el marcador reflexava diferencies molt exigües, si be, l’equip col•legial va anar els 40 min de partit per davant. Els menuts van tindre un bon encert cara a la cistella contraria, ademes de fer una bona defensa.

L’encontre del diumenge davant l’Ilicitano, va ser diferent al partit disputat el dissabte, en aquesta ocasió els col•legials van tindre poques oportunitats en atac, a mes, els nervis van ocasionar constants pèrdues de pilota i que no es fera un millor joc. Així hi tot, poc a poc comencen a vores coses interessants en els nostres menuts.

Font: Club Martínez Valls de Bàsquet

El pròxim cap de setmana es celebrarà l’ajornat Ontinyent Medieval amb el Mig Any Fester

El pregó d’Estefania Conejero donarà pas a un cap de setmana on es comptarà amb més de mig centenar de llocs de venda i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer