19/03/2024 - 3:11

Bones sensacions per als equips del Martínez Valls Bàsquet

L’últim cap de setmana va ser una bona jornada per als equips del Martínez Valls, sumant diverses victòries en els principals conjunts del club. El sènior ESET ONTINET continuava amb la bona arrencada de temporada i sumava la seua segona victòria en casa del PC BOX INNOVA MUTXAMEL per 66-75.

Els de Nico Sánchez començaven perdent el primer quart per 23-18, però al segon quart van treballar a consciència i el bon joc de l’equip va fer que arribaren a la mitja part per davant al marcador, amb un 37-42. Al tercer quart, els de Mutxamel van tornar a retallar distàncies, terminant amb un empat a 53. Finalment, l’últim quart va estar dominat pels d’Ontinyent, arribant al resultat final de 66-75. A l’anotació van destacar Félix Climent amb 23 punts, Joan Canalejas amb 19, Alberto Alemán amb 15 i Pablo Roselló amb 9 punts.

La pròxima cita del sènior masculí ESET ONTINET serà aquest dissabte a les 19:30 hores al Pavelló d’Ontinyent. L’equip es veurà les cares amb el CB SUECA.

Les bones sensacions també continuen per a l’equip junior ESET ONTINET. Els joves, dirigits per Aleix Piquer jugaven el passat diumenge a casa i aconseguien la seua tercera victòria consecutiva per 67-58 contra l’equip de Genovés. El sènior B MARTÍNEZ VALLS també tenia motius de celebració, ja que guanyava per 64-58 al conjunt de Teulada. Va ser un gran partit, en el qual a pesar de tindre moltes baixes, l’equip es va emportar la seua primera victòria de la temporada. D’altra banda, el sènior femení ESET ONTINET no va poder repetir els bons resultats de la jornada anterior. L’equip va perdre contra el CB GENOVÉS, encara que van fer una bona primera part, la precipitació va causar errors pels quals van perdre per 48-42.

Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria