L’Aleví Blanc del Club Martínez Valls Bàsquet ascendeix de categoria

0

L’equip Aleví Blanc del Club Martínez Valls Bàsquet ha vist recompensada la seua bona temporada. D’aquesta manera l’equip que competia aquesta temporada en el nivell 3, passarà a jugar en la pròxima temporada 2020/2021 en el nivell 2.

El seu entrenador, Toni Valero, explica que ha gaudit molt en aquesta temporada. “És un equip que té molt clar els conceptes de disciplina i responsabilitat. Hem aprés a no rendir-se, a superar-se, a tenir gratitud i, per damunt de tot, a respectar als rivals”. L’entrenador també destaca la importància del treball mental i físic, “i les ganes de bàsquet” de tots els jugadors.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet feliciten el treball i l’esforç d’aquest grup de xiquets i del seu entrenador. Un exemple d’un gran equip que ha aconseguit bons resultats, però que principalment gaudeix del bàsquet, que és el punt més important.

Escola d’Estiu i Campus de Tecnificació

El Club Martínez Valls ja ha obert les inscripcions per a la XXI Escola d’Estiu. Del 29 de juny al 17 de juliol, xiquetes i xiquets nascuts entre el 2007 i el 2014 podran gaudir de 9.00 a 14.00 hores de bàsquet i activitats d’oci. Una iniciativa que està dirigida tant a participants que vulguen tenir una primera aproximació a l’esport de la cistella, com per a aquells que ja ho practiquen.

D’altra banda, el club realitzarà també el Campus de Tecnificació. En aquesta ocasió serà de 16.30 a 21.30 hores i estarà dirigit a nascuts del 2003 al 2006.

Per garantir totes les mesures de seguretat degudes a la pandèmia de la Covid-19, l’entitat esportiva complirà un protocol que inclourà l’ús de mascaretes, quan siga necessari, la desinfecció del material i el treball en grups reduïts. Per això les places són limitades. Les inscripcions poden realitzar-se a través del link https://bit.ly/2Cjehox