Home > Educació > Els premis Sambori premien els treballs de l’alumnat de 14 pobles i 19 centres de la Vall d’Albaida

Els premis Sambori premien els treballs de l’alumnat de 14 pobles i 19 centres de la Vall d’Albaida

Els premis Sambori de literatura de la Vall d’ van premiar diumenge passat els millors treballs presentats en la comarca, a més del concurs fotogràfic el guanyador del qual va ser Ricard Soler de . «Se sol dir que allò important és participar i este cas és més real que mai» valora el president de la Mancomunitat, , que assenyala que «La promoció dels talents literaris en valencià és el millor fi de possible per a la Trobada». Els premis consistixen en lots de llibres o material escolar, excepte en les modalitats col·lectives (d’, primer cicle de primària i Necessitats Educatives Especials) on el premi és material per a l’aula. A banda, els guanyadors i guanyadores de la fase Trobada participaran en la Final on els millors de cada comarca aspiraran a 3 premis per cada categoria.

19 centres van resultar premiats, entre els quals destaquen l’IES Josep Segrelles i el CEIP Covalta, ambdós d’Albaida, amb 6 i 3 premis respectivament. El CEIP Martínez Valls, el CRA Castell de Carbonera, el CEIP , el CEIP Doctor Esplugues, l’IES Porçons i l’amfritrió, el CEIP Comte de Salvatierra, es van comptar amb dos premiats cadascun en uns Sambori molt repartits que per pobles van acabar a (10), Albaida (6), (3), , Fontanars i Agullent (2) i Otos, l’, la Pobla del Duc, , Beniatjar, Atzeneta, Bufali i Benissoda.

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida col·labora amb una aportació econòmica a l’organització de la Trobada d’Escoles en Valencià i els premis Sambori, Convocats per la fundació del mateix nom per tal de promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit escola i adreçats a l’alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, Formació de Persones Adultes i Escoles Oficials d’Idiomes (EOI) i d’alumnes amb Necessitats Educatives Especials.

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Cicles Formatius de l’IES Pou Clar, una bona perspectiva laboral

L’IES Pou Clar, un institut compromés amb les persones, la cultura i amb el desenvolupament …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *