Ontinyent exposa el seu model de Ciutat Educadora en una jornada del CEFIRE a Alzira

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria d’Educació ha participat en les jornades “La ciutat com a espai educatiu” organitzades pel Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat (CEFIRE) de la Generalitat Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, participava en la taula redona que comptava amb les intervencions de regidors de les mateixes àrees de les ciutats de Xàtiva i Alzira moderada per la periodista Mari Carmen Cano.

Durant la seua intervenció, Borrell va destacar totes les accions, polítiques i actuacions que Ontinyent organitza perquè “entenem que ser una Ciutat Educadora és obrir-se a un concepte d’educació que va més enllà de l’escola, que implica les entitats ciutadanes en un mateix objectiu i que compta amb la participació dels ciutadans per aconseguir la corresponsabilitat” i incidia que “treballem perquè els principis d’educar en la diversitat, participació ciutadana, fomentar la cohesió social i educar en valors que formen part de la Carta de la Xarxa de Ciutats Educadores, de la qual Ontinyent és membre, són fonamentals per a les ciutats del futur”, manifestava.

Borrell va destacar l’organització de les activitats al voltant del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, així com diverses accions que compten amb la col·laboració dels centres educatius “perquè, al fi i al cap, són ells els que interactuen amb els xiquets i xiquetes i poden conèixer molt més les seues inquietuds”, explicava. Els i les presents es van interessar pel model del Consell Educatiu de Ciutat d’Ontinyent, del que li van demanar informació al regidor.

 La jornada va continuar dissabte 13 d’abril amb dos ponències que mostraven el paper de la ciutat i del poble en l’educació així com l’aprenentatge Servei com a eina de convivència. L’encontre va concloure amb l’exposició d’uns projectes educatius a càrrec de diversos centres educatius.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …