728x90px covid-aj-onti-01

Obertes les portes del “Molí Descals”

El “Molí Descals”, edifici del segle XV recentment adquirit per l’Ajuntament d’Ontinyent al marc del projecte “Riu Viu”, ja pot ser visitat per la ciutadania. Aquesta construcció, catalogada com a Bé de Rellevància Local, rebia aquest dimecres la visita de al voltant de 200 persones amb motiu d’una visita interpretativa guiada, organitzada pel Campus d’Ontinyent de la Universitat de València amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació Cultural La Nostra Terra. 

La bona acollida de públic obligava a fer tres sessions d’esta visita, que va comptar amb la presència de l’alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Universitària Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, que acudia a l’acte acompanyat de regidors de la corporació; així com amb la participació d’alumnat del programa “Unisocietat” de la Universitat de València, el programa “Majors Actius” de l’Ajuntament, i nombrós públic en general. 

La visita es va dividir en tres fases on es comptava en primer lloc amb les intervencions de d’investigadors del grup Estudis del Territori i del Patrimoni (ESTEPA) del Departament de Geografia de la Universitat de València, que exposaven la importància del patrimoni cultural associat a l’aigua; posteriorment Ignasi Gironés i Manuel Requena, membres de l’associació cultural “La Nostra Terra”, ressenyaven la història d’este edifici del patrimoni hidràulic de la ciutat; intervenint finalment representants de la família Descals, que descobrien detalls d’interès del molí i el seu antic funcionament.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Primer ple telemàtic per implantar mesures econòmiques contra el Covid19

L’Ajuntament d’Ontinyent celebrarà un ple extraordinari per vídeo-conferencia la propera setmana després que l’ampliació del …