Activitats i exhibicions canines per estrenar la nova zona de jocs de gossos en Benarrai

L’Ajuntament d’Ontinyent organitza aquest diumenge 31 de març una jornada d’activitats i exhibicions canines en la nova zona de jocs per a gossos del Passeig de Benarrai. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “este nou espai és una demanda dels veïns i veïnes que tenen gossos que ens reclamaven un espai on les seues mascotes pugueren jugar sense el perill de poder perdre’s o ser atropellats”, manifestava. En concret, este espai està dividit en dues zones: una per a gossos de gran tamany i d’altra per a gossos menuts. Ambdós zones compten amb fonts d’aigua tant per als gossos com per a persones, bancs i taula de pícnic, així com diversos elements d’agility canins que estimularan el moviment del animal, i dispensadors de bosses de replegada d’excrements. Entre els jocs instal·lats es troba salt d’altura, circuit slalom, passarel·la, túnel i estacades. 

Durant estos dies, l’Ajuntament també ha executat millores en les zones canines de Vicent Rodríguez (la ereta), Sant Rafael i la Fira. En concret, en la zona de Sant Rafael s’ha instal·lat una pergola de fusta, 3 bancs metàlics, elements agility i 4 arbresen la zona de la Fira també hi haurà bancs metàlics i jocs agility. Pel que fa a la zona de Vicent Rodríguez, s’han subministrat dos bancs metàlics i una font d’aigua. El nou espai a Benarrai i estes millores s’han executat amb mà d’obra de l’Ajuntament a través del programa EMCORP, amb un pressupost en material de 41.882,37€. 

L’Ajuntament i l’empresa Conexión-Educación Canina organitzen aquest diumenge una jornada amb diverses activitats i exhibicions a la nova zona de Benarrai. Les activitats començaran a les 10:00h amb un taller d’educació canina, a la qual  cal inscriure’s prèviament per a participar enviant un correu a matinal.gossos.ontinyent@gmail.com. El dia continuarà a partir de les 11:00h amb un concurs en modalitat individual o en grup. La inscripció podrà realitzar-se en el mateix moment amb un cost de 2€, que es destinarà exclusivament a les protectores locals.

El matí continuarà amb una exhibició i a les 12:00h serà quan tinga lloc l’exhibició del treball que realitza la Unitat Canina de la Policia Nacional. La jornada conclourà amb una desfilada de gossos que estan abandonats i que esperen ser adoptats. Tots aquells que estiguen interessats podran iniciar en eixe moment el procés d’adopció. A banda d’estes activitats, durant tota la jornada hi haurà tallers de manualitats, estands de les protectores d’animals així com molts gossos i gosses. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comença la venda del Meló d’Or als comerços locals

Aquesta setmana ha començat la venda del Meló d’Or d’Ontinyent als comerços locals de la …