Home > Educació > Formació curricular a la piscina coberta per als centres educatius d’Ontinyent

Formació curricular a la piscina coberta per als centres educatius d’Ontinyent

Per segon any consecutiu, Ontinyent ofereix als centres educatius la possibilitat d’oferir formació curricular als seus alumnes a la municipal durant el proper trimestre escolar. Es tracta d’un projecte pedagògic iniciat en 2016  que va ser plantejat pel regidor d’ i , , als directors dels centres d’ de la ciutat, i que va comptar amb una bona acollida a la primera edició.

Borrell ha destacat l’interès de l’activitat “per oferir a l’alumnat una formació més completa en matèria esportiva, posant-se al nivell d’altres ciutats de major tamany, on els estudiants tenen esta possibilitat. A més a més anem a oferir-ho a tots els centres i de manera totalment gratuïta, perquè pensem que és important que l’alumnat tinga una formació el més completa possible en matèria esportiva, i més tenint en compte la possibilitat que van a tenir aquells que vullgen de cursar estudis superiors de Ciència de l’Educació Física i l’Esport sense eixir de la ciutat, al nostre ”, recordava.

La iniciativa va adreçada a l’alumnat de 6é de primària i 1er d’ESO, havent-se previst també un grup del Centre d’Educació Especial Vall Blanca, amb al voltant de 500 places màximes a cobrir entre els 13 centres educatius de la ciutat als quals s’ha ofert esta possibilitat. Cada centre disposarà de la possibilitat d’usar la piscina durant tres matins, un en abril, un en maig i altre en juny, establint-se el calendari segons es produisquen les sol·licituds dels centres.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Obertes les inscripcions per a l’Escola d’estiu del Parc d’Educació Vial i Ambiental

El Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida ha obert el termini d’inscripció …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *