Jordi Llopis García

Un alumne de l’IES L’Estació representarà Espanya en el European Cyber Security Challenge

La sisena edició del certamen European Cyber Security Challenge, que se celebra del 9 a l’11 d’octubre a la ciutat romanesa de Bucarest, ja està ací. Durant tres jornades, els millors talents europeus en matèria de ciberseguretat competiran entre si en busca de la victòria i del reconeixement internacional. Jordi Llopis García, que actualment està cursant 2n de Desenvolupament d’Aplicacions Web, és una d’aquestes joves promeses que ha estat seleccionada per a incorporar-se a l’equip nacional que defensarà els interessos espanyols.

L’alumne de l’IES L’Estació, junt amb set companys més, ja va quedar subcampió el curs passat a Màlaga en la IV edició de CyberOlympics —la competició més important a escala nacional sobre seguretat informàtica—, motiu pel qual va ser preseleccionat per al campionat europeu d’aquesta setmana. Després de superar diverses proves tècniques i entrevistes, Jordi fou finalment seleccionat per a formar part d’un equip d’alt rendiment que lluitarà contra els estudiants més dotats d’altres estats.

L’equip que representarà Espanya està constituït per 15 joves entre 18 i 25 anys, tot i que 10 d’ells participen com a titulars i 5 ho fan en qualitat de reserves. Tots han pogut preparar la competició europea gràcies a INCIBE, l’Institut Nacional de Ciberseguretat, que els ha format en les habilitats necessàries per a l’afrontament del certamen. “Aquest campionat està adquirint gran visibilitat internacional”, expliquen des d’INCIBE, “i cada any els països estan més preparats i inverteixen més temps i recursos en la formació dels seus equips”.

La competició European Cyber Security Challenge és una iniciativa de l’Agència de la Unió Europea per a la Seguretat de les Xarxes i la Informació. L’objectiu de l’esdeveniment, el major campionat tècnic a escala europea en matèria de ciberseguretat, és identificar els millors talents a fi de reduir l’escassesa de professionals en el sector.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida recorda als masclistes que estan sols

Albaida segueix lluitant contra la violència de gènere amb la campanya “No estàs sola”. Des …